Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nello79

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nello79

  1. bravo virgil , subscriu si eu ca acest topic sa fie sters....acest forum nu trebuie sa devina scena unor vendete personale...va urmaresc de multa vreme si am aflat informatii foarte utile de aici, dar de postat o fac doar cand consider ca este necesar si pot ajuta pe altii...sfatuiesc si pe altii sa faca la fel...va salut cu drag...
  2. iti dau adresa completa ca sa gasesti din prima: www.euload.com\market.detail.php?mID=330 si dupa asta intra pe Detalii-Euload . Sper ca v-am fost de folos.
  3. Nu te supara alan dar am facut un test acum. Am introdus adresa ta de mail care ai dat-o in anunt pe Google si surpriza : apare un anunt din 31.01.2008 pe www.euload.com cu toate datele tale de firma. Fa si tu acest exercitiu te rog si nu mai ameninta in stanga si in dreapta. Doar stii si tu cum suntem noi romanii,nu are rost sa ne enervam. Mult succes....
  4. Am facut si eu parte din acea categorie speciala care circulam doar cu foi de concediu. Ne intitulam pur si simplu ,,KAMIKAZE". Mai taiam fata cate unui coleg pe autostrada la depasiri, mai ratam cate o iesire, etc. Daca te mai ajuta cu ceva acum te sfatuiesc sa iti schimbi firma, iar daca ai mai multe foi te poti prezenta la arr cu ele. Daca nu are pile patronul tau durerea va fi mare,pt el.
  5. Oprean SRL Sebes- 0258734510 si 0742153127 le am de pe net . Eu am sunat acum 2 luni si cereau garantie imobiliara. Mult succes.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.