Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

VladG

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de VladG

  1. Virgil ai mare dreptate si chiar daca nu bocanci ca poate omu nici nu are in dotare asa ceva cel putin adidasi ca putin tot esti mai protejat si cu saritu ai perfecta dreptate mai ales ca el era si in papuci la fel si cu cei 50 max 100km trebuie revenit la strangerea rotilor pt evitarea unui eveniment neplacut pt ca cu levieru nu strangi ca si cu pistolu.... numai bn si drumuri bune la toti.
  2. Imi pare rau sa vad soferii care pun asemenea intrebari. In primult rand el trebuia sa mearga de inceput ca si ajutor si sa vada daca ii place sau nu si vada despre ce este vb. Sper ca filmuletele postate de colegu te-au ajutat oricum nu e ca si cand ai vedea live pt ca live te mai lovesti de una de alta ba cand vrei sa il umfli nu poti pt ca nu se aseaza pe geanda si at foc cu benzina si il trantesti de pamant cu ceva ranga mai lunga in caz de ceva sa nu fii aproape de el si neaparat pistolu de aer sa iti bage aer intre timp ce ii dai foc si il trantesti. Asta e in cazul in care trebuie sa dai jos cauciu de pe geanta si nu ai nici o vulcanizare. Oricum live e mult mai bn daca ai avea vreodata posibilitate sa le vezi ca poate nici nu ai inteles despre ce e vorba din ce am spus eu pe aici. Numai bn si drumuri bune si poate cand ne vom auzi pe statii. Bafta si km multi fara nici un incident.
  3. Volvo - FH 16 Scania - R series Daf - XF 105 sau ,,RABA Olandeza'' MAN - TGA XXL Iveco - ........ ,,fara suparare pt fani iveco'' ,,omu se trage din maimutza si Iveco din caruta'' Mercedes - AXOR
  4. VladG

    Petitie

    Daca careva aveti model de tabel ma implic si eu cred ca voi putea reusi sa adun si eu ceva semnaturi poate doar asa vom reusi sa ne mai facem si noi dreptate in fata gunoaielor de dispeceri care nu tin cont de programul nostru de munca.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.