Jump to content

NICU-HD

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

NICU-HD last won the day on October 27 2020

NICU-HD had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About NICU-HD

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 10/02/1965

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Zolder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Verachtert,vad ca tot au anunturi,periodic,contract Romania,80 eu / zi cu tot cu salar pe RO,transport asigurat TM- Belgia,microbuz,conduceți cu schimbul,voi intre voi,aveti dus si masina de cumpărături cand ajungeți la garaj,schimb de remorci la greu,adică,incarci,lasi remorcă in parcare,posibil sa mai incarci si dupa sa te apuci de condus,încărcări multe la Arcelor,bobine,table si big bags de la Borealis,retur din Germania cu Gosselin,adică dulapuri ale soldaților Americani,duse in acelasi loc in Antwerp,corecți cu banii! In anunt vedeti ca insistă ca "se lucreaza la program!" No comment l
 2. Salut, cum as putea afla alte detalii despre GROUP V ?? Poti sa imi dai un contact ...mess watsup sau ceva sa vorbim .Multumesc anticipat !

 3. Daca nu gresesc compania mama este Van de Poel,contract Slovacia,se lucreaza 8/2,,,10/3,,,12 săpat cu 4 acasa.Mai era ceva pe acolo dar am uitat,deci,neinteresant!
 4. Am folosit funcția căutare ,dar nu am gasit nimic,deci,un coleg care poate spune ceva de firma aceasta?
 5. Haideți mai băieți si fete desigur daca sunt,chiar nu vrea nimeni sa posteze nimic?Era o vorbă mai demult,nu ai facebook,nu existi,eu adaptez,nu ai cont pe Soferii.ro,nu existi!Stima!
 6. Va salut, Când ai loc de munca,culmea găsesti o grămadă de joburi grozave! Când cauti de lucru vezi ca nu e usor.Am telefonat la Carbon fiindcă am fost " influientat"de un prieten,dar când m-i sa spus ca "am reusit sa reducem programul la 93-95 de ore/la 2 săptamini am rămas perplex!Deci romanii nu se lasa!Mentalitatea e tot aia!Nu spun ca nu trebuie muncit,dar eu la 4 ore conduse caut parcare,la 8:15 la fel!Chiar ma duc la limita daca cunosc locurile,stiu ca este parcare sau nu am surprize cu sta uri!Respectând programul nu ai cum sa gresesti!
 7. Nu stie nimeni nimic?Bani,program,ce se transporta,țări,conditii in Belgia?
 8. Salut,cum pot lua legatura cu tine,as vrea detalii in legatura cu STA .Be,merci 

 9. Update la Fockedey/Taldis Dupa 2 luni lucrate,salariul primit la timp,munca ok,am rămas fara serviciu,trebuie sa recunosc ca am participat din plin la asta!Cum s-a intamplat,păi asa,la angajare m-ii s-a reamintit ca urmează sa-mi expire cardul ADR si ca este obligația mea sa am actele valabile din timp! Corect,nu contest,dar,,,,,,,doamna Maria B din Portugalia care se ocupă cu stresatul soferilor m-a rugat foarte frumos si mieros sa rămân 2 luni la lucru!Am spus :ok,dar am informat-o ca daca ritmul ar fi fost 6/2 saptamini as fii putut sa dau examen pentru reînnoire si urma apoi sa il tri
 10. Buna seara, as dori si eu daca se poate sa-mi dati numarul dvs de telefon as vrea sa va intreb mai multe in despre firma Fockedey(Taldis). Multumesc, drumuri bune!

  1. NICU-HD

   NICU-HD

   Salut,cauta pe net Tale ia Portugalia,trebuie engleza,cere cu Maria sau Paula,,te lămuresc ele!Sa stii ca e stress mult,,mulți prosti si bătuți in cap!Munca nu e rea,am sa mai postez in viitor cum e de fapt,,te crucesti!

 11. Ar fii multe de spus..daca va uitati numai la bani..haideti!Adelmo are dreptate...!Parti negative?Mult mai multe!Stresul nu lipseste nici aici..Formatorii...super..toti..este si un roman..Mihai P...toata stima si respectul...la fel si portughezii!In rest..depinde de om si de caracterul fiecaruia! Eu nu sunt multumit!In doua saptamini am schimbat 2 camioane!Muta lucrurile..fa curatenie!Am optat la cisterna...dupa o saptamina..am fost trecut la prelata!Am coleg venit in aceeasi zi..a vrut prelata..si acum e la cisterna!Apropos...cursa primita de Portugalia..rezervor de 395 litrii...nu ai voie sa
 12. Cu tot respectul...2 ghilimele inseamna "secunde"!Minutul este/'/...
 13. Doamne Cico,,,cum trece timpul!
 14. Probabil este cineva corect care e deranjat,,,si lucrează la firma asta,,,dar nu ca si sofer!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.