Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionita Tomel

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionita Tomel

  1. salut colegi.e adevarat ca pt .camion cu remorca enevoie de experinta pe care eu o am dar parca tot mai mult ami place cap tractor+semiremorca.
  2. pt colegii cu experienta nu cred ca e o problema cutia manuala,cum nui deranjeaza nici cea semiautomata,nu vreau sa supar pe nimeni,dar eu am patito cu o cutie automata an alpii francezi as fi dato si pt.o cutie de saviem,depinde acum de ce au patit si altii s au pe unde au lucrat.eu optez pt cutie manuala.
  3. sal .colegilor am citit cateva din postarile voastre despre sc hesserssrl sau h,hessers group,eu am lucrat la ei si va pot da informatii despre aceasta firma (nu mai lucrez la ei )va dau nr de tel .0754901001 cei interesati sa ma sune . pe
  4. buna ziua dragi colegi,as vrea sa le raspund colegilor,,costi979si alex val profesori de limba romana,,voi nu stiti sa cititi prescurtari de cuvinte?eu am postat parerea mea pe forum si mi am cerut si scuze,din ce ati postat voi am anteles ca santeti ancepatori,banuiesc ca ati vrut sa mi dati lectii de gramatica nu?asta e,eu nu am timp de asa ceva,an ancheiere va zic asa fiecare sa se descurce cum poate,va convine sau nu cautativa de lucru si nu mai comentati postarile altora, drumuri bune celor ce sant la volan (adevaratilor soferi)
  5. buna col.si unii si ceilalti aveti dreptate nu vreau sa supar pe nimenidar anclin sa dau dreptate col.milu am fost si eu la anceput ca si voi ,si la randul meu am anvatat ancep.unuia i am salvat perm.an olanda si dupa ce am plecat sa plans catre col ca ma purtam urat cu el,iar al doilea cand ai explicam ce sa faca ami rsp. cu tupeu ca el stioe ce are de facut (an tara nu a cond.nici o dacie ce sa zic de tir)nu mai zic ca am perdut traseul din cauza lui am cond,timp.meu plus al lui se temea sa mearga pe ceata,de aceia ai dau drept col milu.(stiu ca nu toti ancepatorii san t la fel an consecinta va zic sa ancercati ca nu se stie de unde sare epurele,scze daca am suparat pe cineva.
  6. sal col.sant din nt.am fost si eu la valcea cu un coleg,si ,,,directorul,,,un (pacalici)dupa oarerea mea a zis ca actele mele nu sant an regula mai exact fisa med.a zis sa o facem la ei ca au contract cu oclin.de acolo eu i am raspuns ca fisa e facuta de o clin.specializata an domeniu si daca nu o accepta nu ma angajez.colegu sa dus si a facut fisa med.la ei,asteapta contractu de la ei,sant sigur ca e teapa bani dai la curve annainte,rugamintea mea e sa va vedeti de treaba,faceti ce vreti cu banii vostri nu le dati lor. n
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.