Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Andreas Gluck

Members
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andreas Gluck

  1. Te uiti pe prima pagina la subiectul Hartl si ai totul,suna la numarul de acolo si cere detaliile.Succes!
  2. Am sunat la Hartl,primeste si soferi incepatori,trebuie facut dosarul cu toate actele si mers la Timisoara.A zis doar cei pana in 40 de ani.
  3. MAN spatios si ergonomic,are in ADN tot ce vrei
  4. Pana si cel mic stie ca Scania suna mai bine,nu e multumit de Daf.Baiat destept dupa sunet le stie,baga acceleratia la fund \:D/ cand apasa acceleratia la Scania parca ii vine sa invarta si de volan,tare ar mai da o tura cu ea .Astept niste opinii aici:voi ce parere aveti,sigur sunteti cu DAF ...Parerea mea SCANIA IST BESSER.
  5. Toate aprecierile pentru retetele detaliate aici si imagini exact ca la TV.Banuiesc ca abia va asteapta nevasta acasa sa ii gatiti ceva.MASTER CHEF SIR VIRGIL!Cel mai curat bucatar vazut vreodata! Morcovii da buni,extraordinara VITAMINA A nu ajuta numai ochii ci si potenta
  6. Andreas Gluck

    OPREAN

    Actros de la Alba Iulia prins de apele din Germania[Deggendorf A3] poza din Bild.
  7. http://www.youtube.com/watch?v=vKK2XEnECiU
  8. Andreas Gluck

    Volvo FH 440

    Arata bine sa il stapanesti sanatos !
  9. Andreas Gluck

    throttle

    pentru cei carora le place Volvo,dar zic eu ca nu are cum sa nu iti placa acest sunet
  10. Andreas Gluck

    Man Tga

    Da MAN este King of the road pentru mine ! Camioane fiabile,puternice la care nu prea poti gasi puncte slabe.
  11. Nicolas Gagnon cel mai bun
  12. Multumesc...drumuri bune
  13. caut melodia si nu o gasesc care ma poate ajuta,multumesc anticipat ...toate meodiile sa apeleze la mine
  14. "Young european Truck Driver 2012"
  15. Andreas Gluck

    Augustin Hagiu

    Pro sau Contra pentru acest om credeti ca a facut ceva bun sau rau? Augustin Hagiu este la al doilea mandat in fruntea FORT si reprezinta aceasta structura patronala inca din anul infiintarii, 2006. In cei peste 7 ani de activitati patronale in transporturi, el a indeplinit mai multe functii in miscarea patronala: intre 2005-2006 – purtator de cuvant al Asociatiei Transportatorilor Rutieri in Constructii (ATRC), intre 2006-2010 – presedinte al ATRC, intre 2006-2012 – presedinte FORT, intre 2011-2012 – presedinte CNR. Augustin Hagiu s-a remarcat rapid in randul vocilor patronale din Romania printr-un discurs efervescent, principial si documentat, ce a urmarit in toata perioada reprezentarea intereselor generale ale operatorilor de transport afiliati in raport cu institutiile statului la nivel local si central. Datorita angajamentelor ferme, cu sprijinul colegilor din patronatele reprezentate, Augustin Hagiu a reusit in numai 6 ani sa puna bazele celei mai solide structuri patronale din transporturi, actionand la nivel national pentru aparitia unui numar semnificativ de asociatii patronale locale si regionale independente. In plan international Presedintele FORT si CNR s-a remarcat in cadrul unor dezbateri organizate in relatie cu patronate similare din Uniunea Europeana sustinand aparitia IPRU (Uniunea Internationala a Transportatorilor de Pasageri) cu sediul in Turcia si participand totodata la sedinte ale Comisiei Europene sau la discutii pe teme de transport in Parlamentul European.
  16. In mare parte firmele care platesc bine au si camioane bune...deci se poate spune ca amandoua conteaza.Unii is disperati dupa bani,altii mai tinerei ca mine vor sa-si faca poze in Scania[nu e cazul la mine,dar cand esti tanar poti gandi si in felul asta,e de inteles].Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru pentru ca lucrurile sa mearga bine.Nu as vrea neaparat cel mai frumos camion din parcare,unul in care sa lucrez decent si sa castig prin munca banii ce mi se cuvin! Uneori intervin compromisuri,important e sa stii sa le fentezi elegant. Ce bine scriu... daca nu ma laud eu cine Cred ca ii iau locul lui Augustin Hagiu Drumuri bune!
  17. Andreas Gluck

    Austria

    Daca stiti ceva germana si doriti informatii utile despre parcarile Asfinag[Austria],sunt amplasate si camere...intrati aici http://www.asfinag.at/unterwegs Sper sa va fi fost de folos,sanatate si numai bine!
  18. http://www.youtube.com/user/reissdorf1966 steiermark nice
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.