Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

godvsevil

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre godvsevil

  • Dată Naștere 06/02/1975

Profile Information

  • Locatia:
    Turnu Severin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

godvsevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegule verifica nivelul lichidului de racire din vasul de expansiune!
  2. Pentru ladolcevita care spune ca a lucrat la aceasta firma si stie multe am vazut la profil ca ai 17 ani.Asa ca nu te mai baga in seama si nu te mai da profesionist (profesionistu lu peste)din auzite sau de pe forum!respecta regulile forumului si membrii acestuia !!
  3. Salut colegii!Eu am fost la Valcea in data de12,de luni am tot sunat la firma dar nu am reusit sa stau de vorba cu asa zisul ''sef'',decat cu fetele de la birou,care mi-au zis ca e foarte ocupat,le-am cerut un nr de tel de-al lui si nu au vrut sa mi-l dea asta pana azi cand ma sunat el si mi-a spus ca dosarele soferilor se proceseazain regim de urgenyta si ca azi ia o parte din dosare si ma suna dupa masa sa-mi zica daca a iesit si al meu sau nu.Asa cum a zis colegu jumi 13 daca e teapa sa ne unim cat mai multi si sa mergem peste ei.Va salut si ne mai auzim
  4. Da pentru ca eu nu am mai vrut sa fac iarasi drumul la Valcea si sa mai cheltui bani.
  5. Salut colegii! Eu am fost marti (12 iunie) la ei si am facut fisa medicala pe care am platit-o ( 300 ron ) si am mai dat 300 ron pt traducerea actelor de la dosar si legalizare,bani pe care mi-au dat factura.Acum astept sa imi trimita contractul prin posta.Se plateste 1750 E,trei luni plecat cu trei saptamani acasa cu 60 % din salariu.Masini Volvo, Scania,Mercedes friguri si transcontainere .Se pleaca la sfarsitul lunii pe 27.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.