Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

expres

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    romania

expres's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. haideti sa facem plangere la politie pe site-ul IPJ ramnicu valcea/ sesizari on-line cu cat vom fi mai multi cu atat mai bine, sa vada si aia ca suntem uniti si ca e treaba serioasa chiar acum voi depune o sesizare sa vad ce iese toate cele bune!
  2. inca mai crezi in povesti? te vei lamuri cat de curand. actele nu vor ajunge niciodata, plecarea se va amana de cateva ori din cauza altor colegi, tu fiind cel mai bun dintre toti (alba ca zapada). :D cauta in alta parte, la aceasta ”firma” in cel mai bun caz vei lua lectii de actorie. toate cele bune si drumuri bune.
  3. http://badoo.com/0229714461/ asa arata ”pacaliciul”, pt cei care vor mai da ochii cu el, la aceasta firma sau la altele pe care banuiesc ca le va infiinta
  4. este ȚEAPĂ ”pacaliciul” si-a gresit meseria ... trebuia sa se faca actor si eu sunt in aceeasi situatie, dar ii multumesc pt lectia pe care am invatat-o DUMNEZEU nu doarme niciodata
  5. salutare tuturor lucreaza cineva care s-a angajat la aceasta firma? a ajuns cineva pana la final? ... macar sa stim daca este treaba serioasa sau nu?!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.