Jump to content
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

yo5peb

Members
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

yo5peb last won the day on November 14 2016

yo5peb had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About yo5peb

 • Rank
  Sofer profesionist
 • Birthday 11/29/1968

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Arad

Contact Methods

 • Yahoo
  yo5peb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tehnic, orice firma face tot ce trebuie pentru ca sa fie bine, desi nu e scuzabil se intimpla peste tot. partea cu soferii vechi e un PIC poveste de parcare.... microbuze numai sint pentru ca schimbul se face la Oradea ,se vine si se pleaca in echipaj cu camionul, exista citeva logan doker pentru ajuns acasa...doar pe partea de Moldova.. anunturile le au toate firmele mari unde este si fluctuatie de personal fiecare are reteta lui...si in functie de ce gaseste pe piata alege .
 2. update info...pentru Genk exista si microbuz care merge si vine din Bucuresti. dar depinde de numarul de oameni din zona.
 3. un pic de marketing agresiv. anunturi din care se poate rupe nr de telefon. o mica lipeala catre cei din magazin, folosit internetul...anunturi gratuite,tocmai,olx etc... bursa. Bafta maxima! Toate cele bune!
 4. bun venit ! tehnic sintem vecini. ai un mesaj privat de la mine. Toate cele bune
 5. saltare, daca o sa fi la Genk, adica pe comunitate microbuzul trece prin Tg Mures. eu de exemplu cobor si urc la Turda...desi sint din Alba Iulia. sau daca o sa mergi cu trenul se deconteaza dus intors...inafara de primul drum care e inainte de data angajarii. Toate cele bune
 6. 1. se lucreaza legal, deci NU 2. nu este frigider pe camion, dar iti poti cumpara in 2 rate ,mai ieftin decit de la magazin 3.daca esti la Genk,adica pe comunitate deplasarea se face cu microbuzul .care trece prin Tg Mures Toate cele bune!
 7. buna, ca idee teoretica este buna, dar ca realizare practica este foarte greu ,mai ales de unul singur. mai ales ca lipseste si nevoia de depanare ...romanul,daca ramine in pana...gaseste o rezolvare pe genunchi ,nu suna imediat la depanare si asteapta cuminte cu vesta pe el. cardul nu rezolva nimic, exista deja firme care prin compensatie asigura depanare in toata Europa ,pentru europenii au deja demult legaturi in tara pentru depanare. dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa faci ce vrei,...din pacate o sa trebuiasca sa vezi si de partea finaciara, nu prea e recomandata munca voluntara. spo
 8. Bun venit in comunitatea Soferii.ro! Toate cele bune!
 9. un pic e tirziu ,chiar daca te-ai gindit serios, care era complicatia s-a mai scrii odata codul si citeva clicuri in plus. pentru angajare ai nevoie sigur de card tahograf ,de un cv si de un PIC de munca . felicitari ca ai luat examenul. bafta maxima mai departe. toate cele bune!
 10. saltare, ai aici un site destul de complet http://www.e-rusu.ro/instalare.htm am eu citeva intrebari. ce pret are un kit complet si de unde? il folosesti pe camion , in tara sau pe comunitate? daca e pe comunitate cum activezi cartela...am citit pe site ca din cauza drepturilor de autor.... nu se poate... multumesc toate cele bune!
 11. bafta maxima! drumuri bune nu uitati sa mai scrieti o parere ,o idee sau o impresie aici! toate cele bune tuturor!
 12. coane luigi, tehnic nimeni nu are reteta ideala pentru un job. citeste ce se scrie pe forum ,intra pe chat , trimite cv,suna si insista. cauta un prieten sau mergi la ocazie, intr-o parcare si vorbeste la cald cu un sofer ,o sa fie mai usor. nu pot sa cred ca nu ai trimis macar un cv.... la cite anunturi sint pe net..si ma refer la site-uri de angajari nu de vinzari. daca tot ai intrebari , sa fie ceva concret... asa per general cine sta sa calculeze care e sansa de care ai nevoie. bafta maxima! toate cele bune!
 13. saltare coane Malin, bun venit pe soferii.ro tehnic niciodata nu e prea tirziu, e poate putin mai greu dar nu e imposibil. sint citeva firme care angajeaza incepatori. iti recomand sa intri si pe cafenea pentru discutii in direct. multa bafta! toate cele bune!!!
 14. buna, am rugamintea s-a revii cu completari despre tine. virsta si locatia ta, atestate si card..experienta ta, eventual ce limbi straine cunosti. si intre timp poti suna la cele citeva firme care angajeaza incepatori. bafta maxima! toate cele bune
 15. saltare, aria de propagare a unei statii radio depinde de mai multi factori cum ar fi : pozitia de emisie(clar daca est pe un deal poti vorbi mai departe),puterea de emisie,acordul dintre antena si statie, nu neaparat in ordinea asta. dar trebuie sa stii ca puterea de emisie este reglementata la 4 w si daca facem o comparatie nu prea tehnica si zicem ca degeaba strigi tu tare si eu te aud de la 100 km,daca eu iti raspund in soapta o sa ne intelegem nu. inafara de soferi exista pasionati de radio care cu antene si puteri mai mari sau mai mici,pe propagari deosebite iau legatura pe radio cu
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.