Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gogoasa.gigi

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    oradea

Contact Methods

  • Yahoo
    gogoasa.gigi

gogoasa.gigi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. colegu iti spun sa cauti alta firma nu te baga ca e teapa nu ai contract de munca iar banii mai greu
  2. de ce oare s-a inradacinat ideea ca sa supravetuiesti la o firma de transport trebuie sa fii lingau si sa spui tot ceea ce fac colegii? Pentru ca asa se face la noi.Eu cred ca nimeni nu-i de neinlocuit la nici o firma indiferent cu ce se ocupa acea firma si mai cred ca daca ne-am vedea de treaba noastra ar fi mult mai bine.Cred ca cel mai mare dusman al nostru este invidia cred ca ar fi bine sa fim inainte de toate OAMENI
  3. asa e sunt mai multe firme in Tirol Austria de aceea v-am spus sa nu mergeti acolo.Am auzit ca si daniel stiube asta are un camion dar nu stiu cum se cheama firma lui asa ca s-ar putea sa incerce cu alta denumire si cu alta oferta de salarizare.Cel mai sigur sa intrebati unde isi desfasoara activitatea firma.Murat e arestat asa cum a spus colegul mai sus dar Mustafa si ceilalti nu. S-au despartit o parte din ei si-au mutat birourile in Insbruck iar Mustafa si Baba au ramas in Hall in Tirol .Akabe , Nur si Can sunt in Insbruck Fac Transport e a lui Murat dar acuma Mustafa se ocupa de masina asta Murat fiind arestat.
  4. stimati colegi pot sa va spun ca daca auziti de fedex transport sau orice alta firma din Hall in Tirol Austria sa nu va duceti orice v-ar spune ca luati teapa la bani va spun asta din proprie experienta o sa stati acolo 2sau3 luni si o sa va treziti ca nu va dau toti banii iar ala din oradea Daniel Stiube o sa va promita ca v-ii da el si apoi din varii motive nu-i mai primiti . Nu va lasati amagiti cum am facut si eu si mai sunt si altii in aceasta situatie nu se fac contracte de munca si multe acte ale masinilor sunt false. Masinile sunt cu numere de Romania tu circuli in comunitate si ti se pune ITP-ul fara sa ajungi in tara.Plus ca de pus magnetul asa ceva e la ordinea zilei ca altfel nu ajungi la timp la incarcat sau la descarcat plus faptul ca 13% e foarte putin pentru 2 soferi ca ei vor numai echipaj.Firma e patronata de turci si are sediul in oradea intr-un apartament pe simion barnutiu 21b . Eu va spun sa nu va duceti si sa cautati alte firme.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.