Jump to content

cryploy

Members
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

cryploy last won the day on May 4 2017

cryploy had the most liked content!

Community Reputation

54 Excellent

About cryploy

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 09/07/1970

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  AACHEN GERMANIA

Contact Methods

 • Yahoo
  cryploy

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Buna ziua .Plecand de la premisa ca nu sunt interesat sa fac polemici cu nimeni ,nici sa -mi etalez neuronii sau sa o tin mortis pe a mea ,nu pot sa accept drept adevar ceea ce nu e . Eu m-am referit la urmatoarea situatie si anume :angajatorul publica anuntul isi selecteaza candidatii care considera el ca se incadreaza in criteriile cerute sau care -i plac lui dupa care inaintea angajarii ii trimite la o clinica cu care are el o conventie de acest gen sau o unitate medicala autorizata in vederea efectuarii vizitelor medicale de profil (la urma urmelor e si in interesul sau sa stie ca a
 2. Buna ziua. Am lucrat ceva timp in echipaj ,nu -m-am confruntat cu o situatie de acest gen .(E interesanta !) .Cum as proceda : Conducatorul 1 cu card valabil (l-as numi asa ) pe timpul cat se afla la volan introduce cardul sau in slot 1 . Conducatorul 2 cel cu cardul defect introduce cardul in slot 2 (el se afla in situatia de disponibilitate /pe scaunul din dreapta ). La schimbarea soferilor fiecare sofer va introduce cardul in slotul corespunzator si anume soferul 1 trecand in dreapta aflandu-se in pozitia de disponibilitate introduce cardul in slot 2 iar soferul 2 (cel c
 3. Cico te -as ruga frumos sa explici cum se conjuga cele doua sitiatii ? In cazul firmei ,anuntului postat de Licurici ,Gongy ,a taiat-o scurt si la obiect ,personal m-am bucurat si am salutat initiativa /atitudinea sa considerand-o de bun augur . In cazul anuntului postat de userul carpeugen(nu-l cunosc ,n -am de platit polite ,dar am pus tunurile pe oferta sa pe principiul acesteia !), ai sters cum ai vrut tu ,ai cenzurat ,in ciuda faptului ca postasem negru pe alb Articol de lege cu numar prevederi etc ! Ce facem transformam Legea romana in hartie igienica ? Ce importanta are
 4. Raspuns corect : a. In conditii de carosabil umed acoperit de mazga farurile (si nu numai ) sunt predispuse la murdarire ba chiar acoperirea lor fapt ce duce implicit la reducerea vizibilitatii .
 5. Buna ziua . Te -am citit si te citesc intotdeauna cu placere si interes ,te asigur ca ai avut si ai postari de la care am invatat ( la urma urmelor asta ar trebui sa fie cred unul din rolurile unui bun moderator !). Continua .... Toate cele bune .
 6. Buna ziua . Cu siguranta mai exista un asrfel de subiect pe acest forum ,eu unul imi amintesc sa fi citit asa ceva (Cico parca postase ceva destul de interesant !). Dar daca tot esti interesat ....: http://www.europarl.europa.eu/atyourservice/ro/displayFtu.html?ftuId=FTU_5.6.3.html https://www.untrr.ro/cabotaj/cabotaj-in-tarile-ue-din-2010.html Toate cele bune .
 7. Eu preferam pe Vatra Dornei ! Bacau - Onesti hmm nota 4 ,Pasul Oituz ,Bretcu ...lasa de dorit ,mai e si o lucrare un pod care ...poate ar trebui sa se nasca un alt Apollodor din Damasc sau un alt Anghel Saligny sa -l termine !!!
 8. Buna ziua . Sa cititi si sa vi le insusiti , amandoi Art 8 alin 1 si alin 6 Regulamentul 561 din15.03.2006. Cand o sa fii controlat si "premiat " te vei convinge singur ce o sa-ti achite patronul ! Cand o sa intelegi ca responsabilitatea e a voastra nu a patronului ,dispecerului ,s.a.m.d.? Unde scrie se trece cu vederea ?Legende de parcare.... Toate cele bune .
 9. Buna dimineata Randurile ce urmeaza nu se vor un atac la persoana sau un inceput de polemica cu atat mai putin nu pretind sa dau lectii nimanui dar ....! La inceputul unei fraze sau propozitii se foloseste litera mare ,la fel si dupa punct. "tia" = ti -a (pronume. cratima. a de la verbul a arata ), "repaos"= repaus asa il defineste DEX si 561 la care faci trimitere. Toate cele bune .
 10. Buna ziua . A descoperit America Domnul Vlase ?! I-au trebuit 25 de ani sa observe conditiile proaste de lucru din Romania ?!(pe care vezi Doamne o mai si iubeste !!!). Nu ...In nici un caz .A intrat intr -un sistem prost ,corupt s.a.m.d dandu-si mana, acceptand si mergand in cardasie cu acest sistem iar acum ..(vara 2015).surpriza...! descopera ca din cauza acestui sistem prost si corupt nu are autostrazi ,parcurge o distanta intr-un timp de trei ori mai mare fata de o tara cu apa calda ,are un consum aproape dublu ,o uzura prematura a masinii s.a.m.d. Cand plateste salariul minim pe econom
 11. In pofida faptului ca nu sunt un fan al pariurilor ,am curajul sa pariez ca-si va gasi de munca la cel putin 95% din conditiile pretinse.Succes .
 12. Ce este de facut ? Inscrierea in sindicate ,constientizarea faptului ca salariul minim pe economie are efecte devastatoare asupra viitorului mai ales cel pensionistic . Gasirea unor solutii (ma tot gandesc la ele si am ceva in minte dar acum sunt in mare criza de timp) gen petitii ,la Ministerul Muncii in care sa cerem schimbarea incadrarii acestei meserii si recunoasterea acesteia implicit clasificarea ei intr o altfel de grupa de salarizare etc etc . Va invit sa mergeti la oficiile de pensii din cadrul camerelor de munca si sa va informati pentru cate zile vi se platesc asigurari /contri
 13. Buna ziua . Imi imaginez ca ai la tine un document de identitate ,carte de identitate(valabil/a), pe langa celelalte documente necesare.Iti va fi de ajuns .
 14. LA MULTI ANI GONGY. Nu te cunosc ,si in acelasi timp departe de mine gandul de a-ti face "barba",dar am invatat multe de la tine ,ti -am urmarit si o fac in continuare postarile,raspunsurile (si a altor useri ).Recunosc public am invatat mult mai multe din postarile tale decat la cursurile pentru obtinerea /reinnoirea atestatelor etc . Jos palaria in fata priceperii tale . Multa sanatate ,putere de munca si mult succes in tot ce intreprinzi .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.