Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adryan90099

Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adryan90099

  • Dată Naștere 11/29/1980

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    adryan90099

adryan90099's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Domnu Cipi, probabil e un sofer care zice ca munceste pe 1600/1700 de euro si nu are bani de o cafea si lada goala. Viteji ca el sunt multi pe europa si nu au bani sa faca un dus. Eu lucrez la waberers si personal nu am murit de foame, chiar am ajutat cativa colegi. Nu se castiga cine stie ce dar pt incepatori e perfect. Drumuri bune.
  2. Buna ziua. Dl. Administrator, sa gandit cineva sa face-ti un sindicat al soferilor? care chiar sa se implice in problemele soferilor. In felul acesta o sa fie finantat si situl si poate ne scapati si pe noi soferii de plata la km, magnet si alte probleme de care patronii continua sa profite. Eu unul m-as inscrie fara ezitare. Cu respect Adrian
  3. Colegu bogdan. Mesajul meu era pt incepatorii care vor sa mearga la hartl. Stiu si eu ca banii sunt putini dar cand am vrut sa ma angajez toti vroiau experienta si nu ma bagat nimeni in seama. Daca ai trecut de nivelul asta si ai uitat de unde ai plecat e problema ta. Eu vreau sa ajut pe alti soferi care sunt in situatia in care am fost eu. Mai citeste ce am scris si o sa vezi ca am zis clar ca nu se castiga bine si nu sunt toate roz, doar ca e mai bine decat la hartl. Drumuri bune.
  4. Se face mai bine de 10000 km, cursele sunt realizabile, eu mai mereu am ajuns cu o zi mai devreme la descarcare. Eu mai putin de 11000 nu am facut.
  5. Apropo.... Lucrez la ei din februarie. Sa nu crede-ti ca lucrez la ei de ani de zile. Inainte sa merg la waberers nu am pus mana pe tir. Eu zic ca a fost un contra serviciu, eu am facut scoala ei au sofer pentru cateva luni. Pt cei care vor sa mearga la ei, interesati-va de angajare, am inteles ca vor sa faca angajarile pe ungaria si nu stiu cat de bine e, multi colegi nu au acceptat. Lucreaza in continuare dar nu stiu cum o sa se rezolve situatia.. Drumuri bune.
  6. Colegu Bogdan. Am zis eu cumva ca se castiga bine la waberers? Am zis doar ca mi se pare mai bine decat la hartl unde toti banii pe o luna sunt 600 de euro. Eu ultima luna am venit cu 800 euro acasa. In privinta cheltuielilor, depinde de sofer. Eu sunt fumator si cheltui 300 euro pe luna, mancarea nu te duce mai mult de 50 euro pe saptamana , in conditiile sa mai si gatesti. Daca esti mana sparta si iti cumperi tigari din franta unde e 8 euro un pachet e clar ca o sa cheltui 600 pe luna. Nu am in plan sa ies la pensie de la waberers, sunt in medical acum si dupa nu o sa mai merg la ei. Repet doar pentru incepatori cum am fost si eu e bun waberers. Se plateste 8,4 centi pe km plus salariu pe tara 850 lei.. Drumuri bune.
  7. Colegiii.. Ca varianta pt angajare exista waberers. Eu lucrez la ei si pot sa spun ca stai in proba maxim o luna si dupa intri in paine. Se plateste prost in perioada de proba dar nu stai 4 luni, se plateste zece euro pe zi plus salariu pe tara 850 lei pe luna. Eu am stat o luna ca sofer 2 si am luat cam 500 de euro dupa care am primit masina si am intrat in paine. Pot sa zic ca eu de cand lucrez la ei, in fiecare luna am ramas cu cel putin 600 euro din salariu pe luna plus ca eu cheltuiesc cam 300 euro pe luna afara. Deci eu zic ca e mai bine decat la hartl, sa stai 3/4 luni pe cabina in echipaj e greu ... programul de condus, conditiile si oboseala. La waberers nu e raiul pe pamant dar eu zic ca e mai bine. Conteaza sa iti vezi de treaba sa nu umbli la motorina, mai conteaza si coordonatorul care il ai, cei drept sunt multi prosti, dar daca e poti sa ceri sa te mute. Sa nu creda cineva ca ii ridic in slavi, dar pt incepatori cum am fost eu e mai bine decat la hartl. Parerea mea. Cu respect colegilor Drumuri bune.
  8. Salutare colegi. Pentru cei ce vor sa se angajeze la waberer's. Merge-ti la interviu, spune-ti ca ati mai lucrat 6 luni pe tir si asta e , nu verifica nimeni. Problema e ca se asteapta , eu amfost la interviu in oct si m-au chemat in februarie si de atunci sunt angajat la ei, nu iti trebuie nici o cunostinta sofer sa te ia cu el. Nasol e ca la inceput mergi in echipaj cu un veteran si u ca sofer incepator te plateste cu 10 euro pe zi , stai ca incepator in functie de tine 2/3 sapt poate si mai putin in functie de tine cum te descurci. Pentru incepatori e bine, eu nu am pus mana pe tir inainte de waberer si acum pot sa zic ca am facut toata europa si am trecut si prin multe, inzapezit, lanturi, siroco defect la -5 grade . Doamne ajuta ca au fost fara incidente rutiere. Asa ca incepatorii pot sa mearga linistiti, e un start bun. Nu se castiga cine stie ce dar in alta parte nu ma angaja nimeni, acum daca vreau sa ma angajez in alta parte nu comenteaza nimeni cand aude ca lucrez la waberers. Cu respect. Adrian Drumuri bune
  9. Daca aveti cazierul auto patat de alcool, nu mergeti la interviu sunt foarte stricti la capitolul asta. Sunati si intrebati. Eu cand am fost la interviu si nea dat lista cu actele care trebuie pt angajare, au zis de cazierul auto in mod special sa nu avem antecedente cu alcoolul.
  10. Am primit mesaj sa ma prezint la ei pe 4 feb. sa dea domnu sa fie bine . Cine e din bucuresti sau imprejurimi si a fost chemat pe 4 feb sa anunte sa mergem mai multi cu masina, reducem cheltuielile.. Succes.
  11. Salariu e 1000 ron fix + 8 euro la 100 km, cand nu iti da cursa ai diurna 20/30 euro, ajungi cam la 1200 euro pe luna. Asa mi-au spus si asa am si auzit de la colegi. Motorina am anteles ca sa oprit bani dar am inteles ca poti sa mergi la consum, daca esti prost si omori masina normal ca consuma. Sper sa nu fiu atat de prost.... lol.Apropo. Colegu ionut multi care merg la weberers sunt incepatori ca si mine, nu zic ca e raiul pe pamant la ei dar trebuie sa incepem si noi de undeva. Toata lumea vrea experienta.... Drum uscat colegu..
  12. Cu vremea asta cred ca ne cheama la jumatatea lui febroarie. . Asteptam.
  13. Falkonety imi dai nr de tel, vreau sa te intreb ceva, sau da un sms 0724880448 Adrian
  14. Cand o sa imi spuna o data sa ma prezint la curs o sa anunt. Va tin la curent cu vestile:.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.