Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

radu birla

Members
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

radu birla a câștigat ziua ultima dată pe August 30 2016

radu birla a avut cel mai apreciat conținut!

Despre radu birla

  • Dată Naștere 06/02/1977

Profile Information

  • Locatia:
    ALBA -IULIA

Contact Methods

  • Yahoo
    RADU BIRLA

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

radu birla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. trebuie sa sti ceva engleza si incet,incet,merge colegilor totul este sa vrei,sa poti si si sa incerci ceva prin UE ca vedeti pe tara este jale macar tot vi cu ceva euro in tara pt bugetul tari,totul in viata are un inceput si un sfirsit.Multa bafta colegilor..!!!
  2. regulile se schimba de la o zi la alta la toate firmele,asta e !!!
  3. vad ca au aparut foarte multe firme de transport persoane,??
  4. radu birla

    Consum Setra

    colegu ducuhd,eu am lucrat pe setra 415,417 hdh si consumul era 27-33 la 100 km depinde de drumuri,calatori,de bagaje,si de cum o duci ,cam cit poti de mult sa lucrezi cu retardaru si sa conduci economic si o sati iasa consumul cit de bine,bafta colegu..?
  5. incearca la o angentie atlassib cea mai aproape de tine,si vorbeste cu seful de agentie ca sigur te iau cei de la atlassib cunosc multi de nu stiau unde-i spania pe harta si ia luat dar sigur ca pe parcurs sau adaptat si ei ? foarte putini din care stiu nu iau luat deci mai incearca.
  6. la sibiu se da interviul,lunea de multe ori te intreaba unde ai lucrat,te pune sa conduci autocar cu remorca 2-3 km,si dupa acea te angazeaza eu nu stiu pe cineva ca sa nui ia chiar si incepatori nu conteaza .bafta colegu.!!
  7. da asta e adevarat,ca firmele cele mai serioase angazeaza cu o caracterizare de la alti soferi sau din CV.da asta e bafta colegilor cu D.
  8. Asa e colegu am auzit si eu asta despre ei ,dar cum de nu ai mers la ei,, la patron" sa vb.cu el personal daca stai aproape de autogara,trasee au baia mare,satu mare,sibiu,timisoara si mangalia trasee mai lungi,da si masini bunicele.
  9. colegu multe nu stiu ,iam intilnit in TM in autogara,in BAIA-MARE in autogara dar iam intrebat de multe ori cum e la ei dar soferi de la FANY au zis ca e ok la firma erau chiar multumiti tu daca nu sti ceva.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.