Jump to content

radu birla

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

radu birla last won the day on August 30 2016

radu birla had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About radu birla

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/02/1977

Profile Information

 • Location:
  ALBA -IULIA

Contact Methods

 • Yahoo
  RADU BIRLA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. trebuie sa sti ceva engleza si incet,incet,merge colegilor totul este sa vrei,sa poti si si sa incerci ceva prin UE ca vedeti pe tara este jale macar tot vi cu ceva euro in tara pt bugetul tari,totul in viata are un inceput si un sfirsit.Multa bafta colegilor..!!!
 2. regulile se schimba de la o zi la alta la toate firmele,asta e !!!
 3. colegu ducuhd,eu am lucrat pe setra 415,417 hdh si consumul era 27-33 la 100 km depinde de drumuri,calatori,de bagaje,si de cum o duci ,cam cit poti de mult sa lucrezi cu retardaru si sa conduci economic si o sati iasa consumul cit de bine,bafta colegu..?
 4. incearca la o angentie atlassib cea mai aproape de tine,si vorbeste cu seful de agentie ca sigur te iau cei de la atlassib cunosc multi de nu stiau unde-i spania pe harta si ia luat dar sigur ca pe parcurs sau adaptat si ei ? foarte putini din care stiu nu iau luat deci mai incearca.
 5. la sibiu se da interviul,lunea de multe ori te intreaba unde ai lucrat,te pune sa conduci autocar cu remorca 2-3 km,si dupa acea te angazeaza eu nu stiu pe cineva ca sa nui ia chiar si incepatori nu conteaza .bafta colegu.!!
 6. da asta e adevarat,ca firmele cele mai serioase angazeaza cu o caracterizare de la alti soferi sau din CV.da asta e bafta colegilor cu D.
 7. Asa e colegu am auzit si eu asta despre ei ,dar cum de nu ai mers la ei,, la patron" sa vb.cu el personal daca stai aproape de autogara,trasee au baia mare,satu mare,sibiu,timisoara si mangalia trasee mai lungi,da si masini bunicele.
 8. colegu multe nu stiu ,iam intilnit in TM in autogara,in BAIA-MARE in autogara dar iam intrebat de multe ori cum e la ei dar soferi de la FANY au zis ca e ok la firma erau chiar multumiti tu daca nu sti ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.