Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

zorromic

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zorromic

  • Dată Naștere 11/01/1992

Profile Information

  • Locatia:
    bihor

Contact Methods

  • Yahoo
    tiger_cosmin92

zorromic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut am si eu o intrebare nu am lucrat cu diagrama pana acuma si nu stiu cum sa procedez la pauza saptamanala dupa ce termin saptamana,se schimba diagrama sau o las in tahograf pe care am condus?
  2. salut colegii recent am facut un control la ochi si trebuie sa imi fac ochelari,inainte nu am avut trebuie schimbat permisul?
  3. Bafta colegu,si eu m-am uita pe siatu lor si scrie 05.09.2012 dar cand am sunat la scoala zice ca tre sa ii sune de la Bucuresti asta nu siu cum se desfasoara dar orcum luna asta tot o sa ma sune sa il dau!!! Drumuri bune!!!
  4. Asta e Romania,nu ai ce face si la mine e la fel astep sa dau proba practica la marfa ,a tecut aproape 3 saptamani de cand am dat teoria dar asta e asteptam nu avem ce face!!! Bafta la asteptat
  5. Daca ai primit intrebarile de la scoala, verifica daca sunt toate cu raspuns corect din cate am facut eu par bune,da verifica totusi bafta colegu! Drumuri bune!!!!
  6. Ok colegu,am vazut si eu intrebarile si sunt bune asa ca bafta la cei care vor sa invete! Drumuri bune!!!!
  7. Salut colegii am gasit un sait pentru atestat marfa http://chestionare.net76.net/auto/ intrati sa vedeti daca sunt intrebarile bune!
  8. salut colegii la o diagrama la data cand o scoti afara, de exemplu conduci in data de 13.08.2012 trebuie scrisa si data de ziua urmatoare?
  9. zorromic

    Depasirea pe autostrada

    Numai in Romania gasesti asa ceva,categoric ca nu sunt de acord cu restrictia asta nu au ce face cu legile!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.