Jump to content

theone

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About theone

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Focsani
 1. salut, Leo! Ai cumva idee de ce uneori am probleme cu acceleratia la volvo. mai exact are momente cand nu se accelereaza mai mult de 2000 de ture sau daca merg incet la fel nu se mai accelereaza. iau piciorul de pe acceleratie si se accelereaza. Multumesc anticipat!
 2. Volvo Fh 16, 610 cp, 6x4, pt busteni, gol-incarcat cu remorca 55%
 3. Salut, Leo! Imi cer scuze. Nu am stiut ca tu ai mai fost pe la noi si stiai despre ce este vorba. Oricum ma bucur ca am vorbit si sper sa mai vorbim cand vei veni pe la Macin. O zi buna!
 4. Dar ai mai intalnit acest gen de coduri?
 5. Salut, Leo! Ai vreo solutie cu privire la codurile de eroare pe care ti le-am prezentat?
 6. Salut, Leo! Acestea sunt codurile despre care ti-am scris. La fiecare defect sunt cate 3 coduri si voi incerca sa le grupez in acest fel. 1. MID 136 SID 4 FMI 5 2. MID 136 SID 3 FMI 2 3. MID 136 PSID 30 FMI 1 4. MID 144 PPID 312 FMI 7 5. MID 144 PPID 312 FMI 0 6. MID 144 PPID 175 FMI 4 7. MID 144 PPID 79 FMI 4 8. MID 216 PSID 8 FMI 6
 7. -probleme cu caldura au fost de cand am luat masina. -dupa ce pornesc motorul acul de la turbo ramane in aceasi pozitie. ideea este ca atunci cand am luat masina acul functiona normal si mergea si obturatorul. -rotile se deblocheaza, dar aerul urca pe zona verde (normal) numai pe ceasul care indica primul circuit, iar pe cel de-al doilea nu urca pe zona verde si daca calc de trei ori mai tare pe frana aerul scade de tot pe respectivul ceas.
 8. Iata un ex de cod: MID 216 FSID 6 PID 8 Se refera la lampa de mers inapoi. Cica asa se prezinta codurile la volvo.
 9. Salut, leo. Maine iti pun si codurile, dar acum iti spun ce probleme am la modelul de volvo de mai sus si poate imi dai vreo solutie. Una dintre probleme este legata de aer, in sensul ca aerul nu urca pe zona verde la cel de al doilea manometru, care se pare ca indica aerul pentru sistemul de franare. A doua problema este ca caloriferul este blocat pe cald si chiar daca vreau sa trec pe rece imi baga cald. O alta problema este retarderul care nu functioneaza decat atunci cand este motorul rece. De fapt, cred ca nu este un retarder, ci o frana pe galeria de evacuare. Si ultima este ca in momen
 10. theone

  Volvo FH16

  Este o belea de camion. Am mers cu un model de 610 cp incarcat cu busteni si vreau sa va spun ca nu te face de rusine!
 11. Salutare. Ma poate ajuta cineva cu interpretarea unor coduri de eroare la un volvo fh 16 de 610 cp, fabricatie 2004.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.