Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

costi8834

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costi8834

  • Dată Naștere 06/05/1988

Profile Information

  • Locatia:
    PITESTI

Contact Methods

  • Yahoo
    costi_tarele88@yahoo.com

costi8834's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Okkk, sunt deacord cu tine , dar toti aia care au trecut de la alte marci la Mercedes au trecut odata cu aparitia modelului MP4 pe care l-au si achizitionat . Problema e ca treaba asta incepe din 2013, iar noi vorbim despre camioane 2007/2008 din ceea ce inteleg deci... Bine de observat mai e si faptul ca firmele care au inceput cu Mercedes, au ramas la Mercedes.
  2. au contracat cu aia de la coca cola nu cum zice ala de la pepsi sa distribuie baturi iar eu sunt o firma de transport (cred ca dasta a fost fct)
  3. http://img689.imageshack.us/img68 ce o fi cu el?
  4. costi8834

    iveco eurotech si eurostar

    stralisu e un mic chibrit fata de botiile modelelor astea
  5. AR TREBUI SA FACA UN PROGRAM RABLA PAT ASA CV CA SA LE SCOATA PE ALA VECHI DINN CIRCUIT CA ASTA A SPART LUME TIRURILOR (LA CAT E DE BEST UNII AR FIII INSTARE SA DE FOC LA ALA VECHI) )))))))
  6. nu inteleg cum si-au golit mintea astia de la mercedes.....daca va uitati pe MB camioane romania chiar specifica ca actros este pt distante lungi (logistica,expediti,etc) iar axor distante medii sau scurte (constructii,distributii,etc) antosu asta acm ce mai face?
  7. BAI OAMENI BUNI E VRAJALA ASTA CA NU A VZT NU A AUZIT NU A SIMTIT NU A GUSTAT SAU IO STIU CE A MAI FCT........DACA ESTI IN STRAINATATE CU UN CAMION CARE NU E AL TAU NU ESTE DE MIRARE CA A FUGIT......ASTA E O REACTIE AUTONECONTROLATA (DAR SE POATE CONTROLA) SA NU ZICETI CA IAU APARAREA LA SOFER...VROIAM SA VA FAC SA INTELEGETI CA E VRAJALA FAZA CA NU A STIUT
  8. POI OMULE ASTA INSEAMNA SA CHELTUIASCA CU TOT CU AVOCATII CHELTUILEI DE JUDECATA ETC MIN 100 DE MIL SI DCA CASTIGA PROCESU ITI SPUN EU CA MAI MULT DE 60MIL NIMENI DUPA SUPRAFATA PAMANTULUIO NICI EXTRATERESTRII........SI ATUNCI CARE-I FAZA???
  9. NUSH CE SA ZIC :(OARE NU SARE SANGE SAU CV DACA ERA REAL??
  10. TIRU DIN SSPATE ERA UN IVECO EUROSTAR ......DECI CEL MAI PROBABIL LAU LASAT FRANELE DIN CAUZA VECHIMI CAMIOANULUI SI A INCARACATURII
  11. )))MA MIR CUM AU REUSIT SA PLECE DU PA CU MASIINILE ALEA CA LA CE MINTE AU ..........
  12. faza cu dafu este simpla!! la cum sunt rusii soferu ala sa enervat si i-a dat o lectie lu ala cu autoturismul,mi se pare ce mai corecta decizie (DACA ALA CU AUTOTURISMUL FACEA PE SMECHERU)
  13. Este o mare mincuna faza cu camionele proaste care consuma ca vaca,,,,totate camionele sunt noi in cel mai rau caz de 2008.Am o intrebare pentru colugul ala care a zis ca sunt camioanele proaste si consuma mult:oare tu vezi omule mininm 10 camione diferite de a le lor zilinic ca sa stii cum sunt?ITI SPUN EU CA NU FIINDCA AU SERVICE PROPRIU SI INGRIJESC FOARETE MULT CAMIONELE CEI DE ACOLO.Are drepatate un coleg cand zice aici pe forum cand a zis ca iti ofera asistenta rutiera oriunde ai fi!!!! P.S. e valabil pentru toti (nu mai scrieti comentari doar ca aveti chef sa scrieti cv )
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.