Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

PushtiulK

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PushtiulK

  1. Asa cum spune si titlul, vand lada frigorifica auto cu compresor Waeco CoolFreeze CDF-35 (http://www.pro-detailing.ro/waeco-coolf ... p-912.html): Sistem: Compresor cu control electronic integrat, termostat electronic, protectie pentru caderi de tensiune, siguranta electronica, protectie impotriva schimbarii automate a polilor; Certificari: CE, TÜV/GS' Accesorii Incluse: cabluri'; Design: Corp super-subtire, nu necesita spatiu mare de depozitare, spatiu pentru depozitarea a sticlelor de 2 litri Capacitate: 31 litri Tensiune Alimentare: 12/24V (prin conectare la bricheta auto), sau 230V cu ajutorul unui transformator (transformatorul nu este inclus in pachet) Temperatura Oferita: +10°C pana la -18°C Putere Intrata: 45W Consum: 0.75 Ah/h la +20°C temperatura externa si o temperatura interna de +5°C 1.13 Ah/h la +32°C temperatura externa si o temperatura interna de +5°C Dimensiuni (L x l x I): 560 x 340 x 380 mm Lada este noua, cutia a fost desfacuta doar pentru a verifica continutul. Lada (propriu-zis) este inca sigilata in folia in care vine. Nu a fost pornita nici macar o data. Produsul se vinde fara factura, fara garantie. Pret: 2040 lei (transport gratuit prin Fan Curier) Contact: 0755125400.
  2. Te intereseaza si frigidere Waeco noi?
  3. Nici eu nu am probleme cu acest site. Recunosc ca ar merge un pic restilizat, in special prima pagina, dar asta este decizia proprietarului. Cat despre promovare, nu l-am promovat deoarece nu m-am gandit la asta, dar o sa incep sa il promovez, cu toate ca nu sunt sofer de tir. Acesta este cel mai mare forum pentru camioane?
  4. Salut, Doresti neaparat original MAN? Daca ai unul dintre modelele MAN TGA, TGX, TGM, TGL, se potriveste si Waeco TropiCool TC-21FL. Daca esti interesat, spune-mi si iti dau toate detaliile despre termen de livrare, etc. Cu stima, Stelian
  5. Am cautat pe Google "forum camioane" si mi-a aparut soferii.ro.
  6. PushtiulK

    cumpar frigider

    Salut, Poate gasesti ceva ce iti place: Frigidere Auto sau Lazi Frigorifice cu compresor . Cu stima, Stelian
  7. Acesta se potriveste la Scania: Waeco Coolmatic CD-30
  8. Daca sunteti comozi, va recomand: http://www.hotpackmeals.co.uk/ . Nu sunt sofer de camion, dar sunt un pescar inrait. Am testat aceste tipuri de mancare, sunt foarte bune si sunt foarte comod de pregatit.
  9. Am magazin online de 3 ani, iar de 1 an ma ocup intens de el. Pot spune ca de anul trecut pana anul acesta, accesarile au crescut. Magazinele fizice nu or sa dispara, deoarece sunt si persoane care doresc sa vada produsul, dar cele online vin din spate.
  10. PushtiulK

    cumpar frigider

    Salut, Ai reusit sa cumperi? Cu stima, Stelian
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.