Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Niky

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Niky

  1. treaba cu motorina - ................respecta regulile forumului si membrii acestuia !! . Tu stii ce se intampla pe Italia la Padova ..... ? iti spun eu ca nu stii nimic din ce face Stefania cu soferii tu vorbesti numai din auzite . Si ca sa ajungi tu sa vorbesti de Italia baga 6-7 curse la luna ( 2 de Gallipolli 2 de Taranto 2 de Bari Via Capruzzi 252) si dupa aia stam de vorba si sa nu le faci pana la Suceava doar pana la Arad sau Lugoj si n-ai mai vorbi asemenea tampenii . ii vezi s-au nenorocit pe viata pt binele lui Carabulea ps : inca ,, una ,, si te duci !!
  2. setra 415 HD si 417 HDH cele mai tari de departe
  3. La Atlassib gasesti mereu .... in ciuda faptului ca se aud zvonuri nefondate ,problemele sunt pt cei care fura/beau/ nu ajung la timp... si tu esti unul din aia corecti . Vai cata onestitate la tine . Dar de ce nu spui si despre restul problemelor care sunt la firma . Mie mai au sa-mi dea diurna de pe extern plus garantia si a trecut un an de cand am plecat de ei .
  4. Niky

    incepator

    [glow=red,2,300][/glow]Mergi la Transcar - apartine de Atlassib aia o iau si pe bunica ca au nevoie de soferi ca de aer . Pentru inceput ca sa faci experienta ii bine .
  5. Niky

    Timp de lucru!!! Sondaj!

    Oricum mai toti depasim programele de condus dar daca se mai da si legea asta chiar ca am pus-o rau de tot . Hai sa fim seriosi cati din noi respecta strict programul ? Cat v-a mai merge cu foi de liber si magnetul tot asa v-a fi sau poate si mai rau .
  6. Salut . Eu am un Evoliosi merge destul de bine .
  7. Niky

    DISPECERI SI SOFERI

    Salutare! Am o intrebare - de ce voi dispecerii va considerati mai ceva ca si patronul? Dar ma gandesc ca intr-un fel ii tot vina noastra . Unii din firme asa zis (soferii VIP) au inceput sa va care tot mai mult sa dea cu ciocul tot la fel de mult si atunci voi v-ati luat-o in cap . Colegul de mai sus spunea destul de bine orice nas isi are nasul . Parerea mea despre acesta relatie este ca dispeceru trebuie sa aibe minim 10 ani dormiti si lucrati la cabina.
  8. De cheltuit cam 200-300 . Depinde daca fumezi mai o bericica mai un dus treci de banii astia . Daca iti faci mancare iesi mai ieftin . De spalat hainele cand faci dus intr-un peco dar ia-ti 15 tricouri 5 perechi de pantaloni sau depinde cat iti place curatenia. Dar 2 luni ii greu frate mai ales daca nu ai mai fost plecat iti vine sa-ti iei campii . Si mai sunt micile smecherii pe care trebuie sa le inveti . In rest bafta si drumuri bune .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.