Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nairelua

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    ploiesti

Contact Methods

  • Yahoo
    nairelua

nairelua's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. nu,nu aveti voie .stiu ca amenda este contraventionala+confiscarea marfii--marfa care depaseste capacitatea maxima admisa poate fi confiscata,cum stiu cei de la itcsr,care este tara masinii?>>>c.i. sau talon, find lipsa? atita timp cit exista aviz,cmr,acte provenienta marfa nu poate fi un caz penal.va sfatuiesc sa luati soferului o statie cb pentru a putea evita anumite controale.aveti grija ca soferul sa aiba toate atestatele necesare +activtatea sa pe ultimile 28 de zile+aviz psiologic+aviz medical .spor la treaba.
  2. daca ai numere rosii inseamna ca nu este inscris camionul.deci lipsa c.i lipsa talon.NU POATE NIMENI CONTROLA COMIONUL ADICA GREUTATE GABARIT ETC.-poti circula cu el fara sa iti iei rovineta,dar nu ai voie sa cari niciunfel de marfa..-cit pentru transportul marfurilor in cont propriu,fara liceente,iti poti transporta marfurile propri adica cumparate de tine pentru tine ca persoana fizica;; (Autovehicule utilizate pentru transportul necomercial de marfuri si utilizare personala Autovehicule sau combinatii de autovehicule cu o masa maxima admisa care nu depaseste 7,5 tone utilizate in transportul necomercial al marfurilor)conform REG,EUROPEAN 561--NU AI NEVOIE DE TAPOGRAF SI NICI DE LICEENTE-dar oare stiu cei de la ITCSR SAU POLITISTI ASA CEVA? daca camionul depaseste 7,5t-trebuie liceenta in cont propriu+tapograf. AI GRIJA SA NU DAI DE BELEA.CITESTE REG.561
  3. Nu nu este legal asa ceva.Te poti INTERESA la ITM.Nu te lasa prostit.Pentru concediu esti obligat sa faci o cerere pe care sa o semnezi si care trebuie sa fie aprobata de conducatorul unitati.Drumuri bune iti urez!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.