Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

yan29

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    iasi

Contact Methods

  • Yahoo
    lucci_yan

yan29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. yan29

    cazier auto stergere

    Nu cred ca se sterge ceva din cazierul auto, cel putin eu am o amenda din primul an cand mi-am luat permisul adica de acum 12 ani.
  2. Colegii din iasi care vor fisa medicala am auzit ca mai face o clinica Angel med se numeste si e avizata de ministerul transporturilor...am sa ma duc si eu la ei....Daca a fost cineva si poate sa ne dea mai multe informatii? numai bine.
  3. yan29

    Caut loc d emunca

    Salut ...mai stiti de locuri de munca in iasi? daca puteti da o informatie, va multumesc. numai bine si sanatate la toata lumea.
  4. Mersii ssp ideea era cum se manevreaza remorca cu spatele... adica mersul , nu stiu daca m-am exprimat bine.mersi inca o data.
  5. Buna dimineata am si eu o intrebare: aveti o rubrica in forum special dedicata manevrei de parcat tirul la rampa, pentru ca eu nu am gasit. va multumesc.
  6. yan29

    Caut loc d emunca

    De trans polosam nu stiu nimic dar de intertrans ..fugi colegu cat te tin picioarele...mersi pentru pont.numai bine.
  7. Buna ziua, doresc sa postez pe site-ul acesta apeland la ajutorul vostru. am 30 ani cat b, c , e , d cu atestate si card tahograf si doresc sa-mi gasesc un loc de munca pe un maxi taxi( in zona moldovei, iasi). daca cineva ma poate ajuta sa lase un mesaj la iuliusdan@yahoo.com. va multumesc
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.