Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CRYS

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre CRYS

  • Dată Naștere 01/01/1978

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

CRYS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima postare Rare
  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

5

Reputație Comunitate

  1. Revin cu un update la firma Bertschi , mai trebuie sa scad inca un punct (nota finala-7), lucrurile se strica incet si sigur , in ultimele 6 luni peste 20 de soferi vechi au parasit firma(si asta e ce stiu doar eu) , iar cei care au venit sint de-a dreptul catastrofali , unii dintre ei ( soferii bulgari - jumperi ) , nu stiu decat sa faca praf masinile altor soferi titulari , pe care lucreaza , sub privirile ingaduitoare ale tuturor sefilor , care in lipsa de soferi aduc pe oricine , numai sa-si miste masinile , disponenti care te pun sa lucrezi si in ziua cand trebuie sa pleci acasa sau cu masina deteriorata . Pur si simplu nu stiu cum sa mai scape de soferii vechi (bulgari sau romani) , cu contracte pe Romania , Bulgaria sau Slovacia . Soferii noi care vin , le face la toti contracte de Germania , extrem de proaste pt. sofer , dupa doua saptamani de lucru pe terminal in Germania , cei cu contracte noi de Germania , iau maxim 2300-2400 euro , deoarece diurna este foarte mica la lucrul in terminalele din Germania . Nici eu nu mai stau mult , in primavara sper sa fac mutarea la Van den Bosch , unde se lucreaza 3 sapt. cu 3 sapt. acasa si 1750 salariu lunar , per total , mult peste ce ofera Bertschi in clipa de fata . Toate cele bune .
  2. Den Hartogh - nota 5 ( per total , de evitat firma . O notă aparte o face dl. Vali Muntean , un personaj duplicitar și fricos . E suficient să sufle umpic balaurul Radek spre el că se scapă în pantaloni de frică . Nu ajută absolut deloc șoferii români de acolo , decât cu minciuni multe ) Bertschi - nota 8 ( a fost de nota 9 , din păcate a decăzut ușor în ultimii ani , inflexibilă în privința programului de lucru și cu o salarizare acceptabilă . Oricum , rămâne o firmă bună , mult peste Den Hartogh .)
  3. Un lucru este clar , la orice firma din Europa unde se strang mai multi romani se alege praful de tot , peste tot plin de oportunisti si catei . Ca sa raspund la intrebare , cea mai rea natie de soferi sant de departe romanii .
  4. Nu e serios dl. Doru , pe mine m-a pus sa fac toate actele inclusiv cardurile la banca iar acum nu mai raspunde la telefon , ba il inchide ba imi scrie ca e in sedinta la mesaje nu mai raspunde , in concluzie o persoana in care nu poti pune baza . Probabil dl. Doru ar trebui sa-si schimbe numele in Doru Mincinosu , un om cu caracter zero , minte la fel de natural precum respira . Minciuna este habitatul natural pentru acest individ .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.