Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alin.cosmin901

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alin.cosmin901

  • Dată Naștere 04/30/1990

Profile Information

  • Locatia:
    Romania-NT

Contact Methods

  • Yahoo
    alin.cosmin3090

alin.cosmin901's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Bai tata aici ai dreptate...dar de ce tocmai 200 euro pe tel..se vede ca nu ai facut mare lucru acolo..ai stat doar cu telul in mana...in rest totul e asa cum zici....si eu am la ei 8 luni ...pana acum nu am avut probleme si multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine....si aveti grija ca aici pe forum BERNARD e un moderator,,,putin imi pasa daca vede ce scriu si poate ar tr sa zic mai multe!!nu ai pasa de soferi intradevar decat doar cei care au 3-4-5 ani in firma!!cei care vor sa vina nu au decat....o sa deie si ei cu ,capul si in plus nu descurajez pe nimeni...la toti va zic,,veniti invatzati si plecati de la firma asta ca nu e bine...si sa fim intr0o oarece masura seriosi...cand nu ai de lucru und te duci...pe acest lucru se mizeaza cel mai mult asa zisii sefi!!daca nu mai vine unul din noi care suntem angajati mai vin altii 2 in locul tau si lor le convine cu 1500 de euro platesc 2 soferi nu unul!!incepatorii vin...ca nah fiecare suntem la inceput de drum...si tot asa!!cei care vin...aveti grija cum ,conduceti si cat mai atenti la drum ca sa nu aveti probleme!!drumuri bune
  2. si daca mergi personal la ei ce crezi ca te ia si te pune in vitrina??sau te angajeaza pe loc??mai bine stai linistit acasa si asteapta tel.si eu am asteptat 4 saptamani!!!o sa vezi ca te suna,sunt multi care pleaca!!daca esti baiat ascultator o sa ramai!
  3. nu este adevarat de ceea,ce spui!!iti daram toate afirmatiile,din punctul de vedere ca nu toti sunt asa!!in cuvintele scrise de ce nu zici si de exprimarea ta neutra asupra evenimentelor cu,care ai dat piept pe parcursul muncii???
  4. colegul lasa-mi si nr tau de tel sa te sun!!!in privat sau aici!!
  5. 15 martie si ma sunat vineri pe 5 aprilie!!!de acum astept telefonul cand sa plec la ei!!! u cand lai trimis?? ai incredere in tine si o sa vezi ca o sa fie bine!pe altii iau sunat dupa 1 zi,altii dupa 2 luni si tot asa!!
  6. oare ar tr sa iti pese??n u el te coordoneaza pe tine,cu cat ai arati mai multa frica cu atat de mult t are la mana,tr sa fii indiferent!!mie sincer nu imi pasa pe cn o sa gasesc acolo,saptamana asta tr sa ajung acolo deoarece am primit dispozitia de repartizare!! daca citesti regulamentul vei observa ca nu se accepta scrierea gen chat,deci pe viitor te rog sa renunti sa scrii ca de pe telefon,scrie corect,risti sa pierzi comentariile
  7. colegii e cnv de prin zona Moldovei (piatra neamt,iasi,bacau,suceva) care sa il fi sunat???
  8. colegul ei angajeaza fara experienta!!!anuntul e foarte explicit!!
  9. he he dupa o luna m-au sunat si pe mine ,sunt nerabdator din cauza ca mi-au cerut ca luni sa le trimit o foaie de la fortele de munca prin fax!!mai multe informatii nu am,dar as dori sa adresez o intrebare celor de aici in legatura cu aceasta foaie despre ce este vorba???multumesc (cine e din zona moldovei iasi,suceava,piatra neamt,bacau) un pm va rog!!!
  10. vezi care e prostia la tn ca tu nu vezi lucrurile pozitive...esti un om negativ...vrei cv doar pt tine...aacel gen de om care ajunge undv si nu ai mai pasa de cnv care e ca el (la inceput de drum) in fine,incearca sa te abtii de la comentarii inutile..suntem la inceput de drum si ne punem sperantele in tot ce gasim..iar in ziua de astazi nu mai face nimeni asa cum ai zis in comentariul tau,pe tn de ce nu te a luat asemenea ?a?? si daca erai und la mijlocul drumului pentru un sofer profesionist nu mai comentai degeaba aici !!!Negativistule!!! poate o sa mi se aduca o mica atentie din partea Moderatorului dar meritai vorbele acestea deoarece speram si noi undeva,un inceput!!!
  11. Eu colegu.u de unde esti ?ai trimis si u dosarul??de cat timp??? Alin eu sunt din Piatra Neamt,si am trimis dosarul de sambata(23 /03/2013) prin Rapid curier inca nu am primit raspuns daca ma suna am sa postez ce am rezolvat,dar precum zicea si careva pe aici e chstiune de corectitudine a dosarului si in spetza daca e complet ai cele mai mari sanse sa te sune ,daca este incomplet cred ca se v or obosi sa te sune... dar mai tarziu Crede-ma ca am facut dosarul complet si tot ce se cere acolo e pus!!!!offff
  12. dupa cum vezi colegul,stii prea bine ca romanul dupa ce se vede acolo nu il mai intereseaza nimic,deci se vede la carma prea putin ai pasa ca a fost si el incepator si a asteptat un raspuns!!!depinde de sufletul fiecaruia si care in mare parte sunt unii care ne ofera informatii care nu sunt corecte si vrea sa ne demoralizeze iar ei de fapt nu stiu nimic,cel putin eu nu ma las!!urmaresc zi de zi acest forum sa ved care si cum dar se pare ca nu se vede nici o activitate!!!suntem si noi incepatori,nu uitati cei care sunteti in meserie ca si voi ati fost ca noi!!cerem si noi cate o informatie nu mai mult!!!
  13. sa fie cu noroc,am un prieten care a trimis astazi dosarul,sa vad care dintre noi 2 ne suna acum,pe mn primul sau pe el !!!!suspansul e in fiecare zi de acum incat ca au mai luat cv camioane in plus au solicitari nu gluma,timpul asta ne omoara de a binelea!!!
  14. nu este obligatoriu numarul 12 daca esti incepator,de unde sa scoti locul d munca anterior pe post ??din pamant si iarba verde???
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.