Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

piti79

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de piti79

  1. salutare la toata lumea Poate sa-mi explice si mie cineva cum se procedeaza corect cu introducerea manuala a initialelor tarii pe taho in timpul programelor ? stiu ca trebuie introduse la inceput/sfarsit perioada zilnica ,dar cum procedati daca de ex. plecati din romania in spania in cursa , cand mai exact trebuie schimbata tara ? la inceputul orelor de condus si sfarsit lor? sau dupa orele conduse si pauza de 9 ore , blabla......va rog un raspuns mai detaliat . MS MULT PT RASPUNSURI , DRUMURI BUNE !
  2. piti79

    pasaport

    ca sa mergi in anglia e nevoie de pasaport sau numai cu buletinul ? ma refer la cei de pe comunitate .....drumuri bune !
  3. salutare oameni ! o intrebare simpla ....atunci cand prelungim cele 9 ore la 10 ore de condus putem face in felul urmator ? : ora a 10-a o putem face inaintea celor doua reprize de 4.30 ore... sau intotdeauna trebuie facuta dupa cele 9 ore conduse ? ma refer mereu la sfarsitul progamului de 9 ore? adica 9 plus 1 intotdeauna sau se poate si 1 plus 9 ? sa aveti drumuri bune !!
  4. SALUTARE ......STIE CINEVA UNDE ARE SEDIU FIRMA TROTA IN CLUJ SAU UN TELEFON DE CONTACT ? MERCI.......DRUMURI BUNE !
  5. SALUTARE ! pt. cei ce lucreaza pe comunitate .......se respecta programul de condus ? pauze saptamanale si zilnice ? sau de ex. daca esti pe international pleci din A sa zicem si mergi 4 programe ajungi in B stai de pe o zi pe alta de ex 20 ore dupa care mai mergi 5 programe sa ajungi in C ....ASTEA 20 ORE CE SE CONSIDERA? SAU CAND TREBUIE SA-TI INCEPI PAUZA SAPTAMANALA DUPA CE AI ACUMULAT 6 ORI 24 ?indiferent daca le faci in 8 zile ? ma refer daca ai trasee mai intortocheate si tot trebuie sa stai cine stie pe unde si nu conduci consecutiv programele ....cand incepi pauaza sapt. daca vrei sa faci sa fi legal cu programu? VA MULTUMESC PT EXPLICATII......DRUMURI BUNEE !!
  6. SALUTARE LA TOTI ! STIE CINEVA CEVA FIRME UNDE IA INCEPATORI PRIN JUDETUL CLUJ ? AS MERGE IN ECHIPAJ PE EXTERN SA MAI INVAT UNA ALTA STITI CUM E LA INCEPUT..... VA MULTUMESC DRUMURI BUNE !
  7. piti79

    LA VAMA

    salutare la toata lumea ! .........colegii cum sta treaba pe la vama ? ma refer daca treci cu tiru prin vama trebuie prezentate actele pe marfa si sa -ti puna vamesu ceva stampile sau cum ? sant cam la inceput si de aceea va intreb ca nu prea stiu unele lucruri ......va multumesc DRUMURI BUNE !
  8. INTRADEVAR O EXPLICATIE CA LA CARTE ............ACUM SANTEM INTREGI LA CAP ! AM SCAPAT DE NELAMURIRI.......
  9. cand te-o oprit arr-u cu asa ceva te-o executat ....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.