Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florinhusdup

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

florinhusdup a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 5 2016

florinhusdup a avut cel mai apreciat conținut!

Despre florinhusdup

  • Dată Naștere 12/27/1982

Profile Information

  • Locatia:
    Piatra Neamt

Contact Methods

  • Yahoo
    florinhusdup

florinhusdup's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Am fost si eu la sedinta aia, dar Luptak a fost foarte deranjat de constituirea unui sindicat in firma lui, a vorbit o jumatate de ora despre cat timp pierde el din cauza acestui sindicat In BRING TRUCKING, noi romanii nu suntem priviti bine, tot timpul la orice sedinta am fost, numai NOI ROMANII eram dati exemple negative!!!
  2. Ai avut noroc, ferice de tine!! Eu am fost mai ginionist! Ceea ce am spus este adevarat si nu am nici un motiv sa mint. Timp de un an jumatate nici eu nu am avut probleme cu ei cu banii, pana in ultima clipa, cand aveam nevoie de bani!!!
  3. In decembrie am ramas fara permis pentru 2 luni, si a trebuit sa inchei contractul cu ei. Cand am semnat contractul, in acest contract scria ca pana pe 20 ianuarie firma imi va plati ultimii bani, pe 22 ianuarie l-am sunat pe Robert Kovac sa-l intreb de banii mei, a spus ca seful lui a decis sa imi dea banii cand ma intorc inapoi la munca, dar pentru faza asta NICIODATA NU AM SA MAI LUCREZI pentru EI. In acest moment daca vrei sa muncesti, gasesti Inca ceva, ce m-a enervat cel mai tare!! La salarul primit in luna decembrie mi-a lipsit 100 euro, normal ca l-am intrebat pe coordonator ce s-a intamplat, dupa ce i-am demonstrat ca a gresit a spus ca o sa primesc banii inapoi cand ma intorc la munca, CASH Cand am i-am spus ca macar banii astia 100 euro mi-a spus ca de la contabilitatea mi-au oprit 30 euro pentru ca am luat avans de pe MS card. Eu foloseam MS cardul doar pentru a plati parcarile in UK, am lucrat la Kastrup pe frig
  4. Salutare! Cei care lucrati la Bring Tucking si intentionati sa plecati, va dau un sfat: incercati sa faceti in asa fel incat cand plecati sa nu mai trebuiasca sa va dea bani, deoarce ultimii bani nu o SA-I MAI PRIMITI. O sa va impute tot felul de prostii!! Am lucrat la ei un an jumate iar cand am plecat in luna ianuarie mi-au tras aproape 500 euro Cat lucrati la ei sunteti buni, iar cand vrei sa pleci te arde, specific tarilor excomuniste!!!
  5. Buna seara. Am achizitionat si eu un gps Piloton de 5 ` cu procesor de 800 Mhz. Si la mine se mai blocheaza, mai pierde semnal si inca ceva TMC nu functioneaza deloc. Pot sa-i fac ceva setari. Eu ma aflu in momentul de fata pe comunitate si ma intorc in tara undeva prin februarie
  6. suportul pt geam intra in pretul afisat pe forum?
  7. si cum este la curs? cum decurge mai exact o zi la acest curs? dupa curs care este urmatorul pas, ce vei face? Te da cu cineva pe masina?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.