Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mr666alin

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Galati,Romania

Contact Methods

  • Yahoo
    al_giq

mr666alin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. oricum le faceai acasa, ca in ultimele saptamani nu s-a plecat si nu s-a venit
  2. colegule.....11sapt!? si eu am auzit pe multi ca pleaca si pe aceeasi multi ii vad din nou in garaj!daca nu te da bernad sau camelia afara nu pleaca nimeni!
  3. eu cred ca pe nimeni nu intereseaza ce fel e blackwell din londra mai mult decat subiectul despre care se vb in topic! dar a stalci treaba e chiar tipic romanesc!
  4. salut colegu stoica andrei,dupa vreo 3 sapt!s au miscat destul de repede!
  5. nicio noutate?n a mai fost chemat nimeni?eu am sunat ieri la ei si mi au zis sa i sun din nou marti !
  6. si ce ai vrea colegule sa facem?!mi se pare mie sau nu cunosti situatia din tara asta de kkt?!inainte sa mi iau permisul,tot la fel gande am si eu ca tine....cred ca esti me dinafara cu treaba asta a soferiei!
  7. a mai trimis cineva desare in ultimele zile?in sfarsit,dupa aproape un an de chin,am trimis si eu dosarul azi!
  8. multumesc danny...maine il pot trimite linistit ca s toate in el!
  9. colegu Adrian93,daca ai lista actualizata puneo te rog pe topic ca inca n am trimis dosarul si vreau sa vad daca nu s a mai modificat sau adaugat vreun act .poate ca in situatia mea mai sunt colegi.multumesc!
  10. si daca mergi personal la ei ce crezi ca te ia si te pune in vitrina??sau te angajeaza pe loc??mai bine stai linistit acasa si asteapta tel.si eu am asteptat 4 saptamani!!!o sa vezi ca te suna,sunt multi care pleaca!!daca esti baiat ascultator o sa ramai! si daca nu ia dosarul in considerare???
  11. nu stiu ce sa mai cred.....sunt intro ceata totala.....o sa trimit maine dosarul la timmisoara si daca in 2 sapt nu primesc nimic,o sa ma duc personal la ei!
  12. ....bun....am inteles,mai fac un efort financiar si ma duc pana acolo...dar acolo ce o sa se ntample????parca nu ti da mana sa faci un drum d asta si apoi cei de acolo sa ti zica ca nu esti ce vor ei....sau sa ajungi acolo cu toate actele si sa te opreasca la munca in conditiile in care nu stii nimic si nu te duci la tine decat cu actele,nepregatit de munca!daca e vreun coleg care a mers acolo si a dat actele personal,il rog sa zica cum a fost!
  13. salut colegii!a mai trimis cineva dosar,a mai fost cineva chemat?am vb azi la timisoara si mi au zis cei de acolo ca trebuie sa l duci personal.....
  14. imi spune un coleg daca la dosar trebuie si cazierul rutier? mersi!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.