Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

silvius

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silvius

  1. S-au mai schimbat treburile acolo. Acum pe coumitate au numai acrosuri euro 6. Salariul este de 1750 fara opriri la motorina sau stiu eu ce, si banii ii ai in cont la timp. Cand a venit ziua de salariu iti baga banii, fara intarziere fara nimic.
  2. Va spun eu ca nu a facut nimeni plangere pentru neplata perioadei de initiere. Baietii au fost multimiti ca i-au luat fara experienta si nu au comentat nimic. Au acceptat asa situatia. Si acum angajeaza fara exeperienta la greu.
  3. Am lucrat la Vlase un an jumate, pana in decembrie anu trecut. Partea nasoala la aceasta firma este ca nu dau banii la timp. Sunt intarzieri mari. La motorina nu prea se mai opresc bani din cauza lispei mari de soferi. au nevoie de oameni ca de aer pentru ca au plecat ff multi tot din cauza intarziatului si a opririlor la motorina. In rest se lucreaza normal. trasee numai pe autostrazi. Programul este program. Nu te lasa ei sa il depasesti sau sa pui "jucaria". Se mai opresc bani in cazul in care lovesti masina. aici pot spune ca iti opreste chiar si la cea mai mica zgarietura, cu toate ca masinile nu sunt chiar ingrijite. Pentru incepatori, sa stiti ca angajeaza. te da 2, 3 , 4 saptamani cu un sofer mai vechi la initiere, dupa ce te descurci primesti masina. dar in perioada cat esti la initiere nu te plateste. asta e chiar urat din partea lor. Macar bani de mancare era frumos sa dea unui incepator, mai ales ca lucreaza cat celelalt. cam asta am avut de spus despre domnul Vlase
  4. silvius

    cazierul auto

    accidentele minore rezolvate cu intelegere amiabila apare in cazierul auto???
  5. ionutpaun: daca nu ai mai lucrat nu ai nevoie de recomandare. eu m-am angajat la ei anul trecut si nu am trimis recomandare ca nu mai lucrasem nicaieri. m-au chemat si fara recomandare.
  6. Colegu osman m-au sunat azi de la Tm si mi-au zis, maine sa fiu la ei. Tu nu ai mai vb nimic cu ei ca poate mergeam amandoi ca tot de la Buc plec si eu.
  7. Nu eram in somaj, doar ca nu am mai fost angajat pana acum, daia m-au trimis la agentie. La fortele de munca tre sa merg
  8. Osman si eu la fel. M-au sunat in dupa amiaza asta si mi-a zis exact la fel. Maine tre sa merg la agentia de somaj. Ne vedem la Timisoara.
  9. silvius

    Repetare test

    Eu nu cred ca trebuie sa se reorienteze profesional. Daca nu are omu' diabet, glicemia revine la normal daca ti regim. Si eu am avut probleme cu tensiunea chiar daca sunt tanar. Am lasat cafeaua, tigarile, mai usor su cu bautura si totul a revenit la normal. Acum chiar nu ma abtin de la nimic si nu mai am nicio problema. Asa si la "rosu", daca o sa tina o perioada regim cu siguranta nu va mai avea probleme. Glicemia iti scade si f mult si in timpul zilei daca nu manaci nimic. Acum nu zic sa nu mananci deloc dar e chiar asa greu sa ti un regim??? SANATATE MULTA tuturor!
  10. Nu iti mai opreste din salariu bani pe cursul acela, trebuie platit in perioada care te scolarizeaza adica in o luna de zile. Cam nasoala treaba. Si sa presupunem, ceea ce nu as vrea sa se intalple la nimeni, daca nu iei proba de la sfarsit si nu te angajeaza ce faci ai pierdut 800 euro??? Asta chiar e naspa rau de tot.
  11. Am aflat intre timp ca nu ia fara experienta. Era de asteptat. Astia dupa ce ca isi bat joc de soferi vor si numai oameni cu experienta.
  12. Colegu "ionut_31" am vazut ca ai afirmat in alt topic ( era vorba de dumagas) ca poti sta cu chirie in Pitesti si te poti angaja la Com divers. Eu sunt din Prahova dar pot locui la fratemiu care sta in Pitesti. Nu sti am vreo sansa daca le spun asta. Sunt incepator. Pana acum am trans speranta ca plec pe comunitate la J Carrion dar colegu cu care trebuia sa formez echipaj nu a mai asteptat ca de la inceputu lu ianuarie ne-au promis ca ne suna. SI daca ma suna pe mine ma suna degeaba ca sunt incepator si nu am cu cine forma echipaj ca nu mai cunosc pe nimeni de la ei. Daia ma gandeam sa inerc la Com divers ca am auzit ca e o firma buna si angajeaza si incepatori.
  13. Cu toate ca este foarte nasol la aceasta firma, ca incepator eu zic ca totusi e bine daca te angajeaza. Stai un an, faci un pic de experienta si ai plecat. Eu pana acum m-am lovit numai de refuzuri pe motiv ca n-am experienta. E mai greu pana te agati pe undeva.
  14. Am si eu o mica problema. Am tensiunea cam mare, o fi vreo problema la angajare?? Ekg este perfect, nu am nimic. Un medic mi-a spus ca e din cauza ca m-am ingrasat si ar fi bine sa slabesc, iar altul ca sar putea sa fie o problema psihologica. Voi ce ziceti o sa am probleme la fisa medicala pt angajare??
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.