Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Lau

Members
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Lau

  • Dată Naștere 02/11/1994

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Brasov

Contact Methods

  • Yahoo
    Lau0308@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Lau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. MP1 este foarte bun. Eu am condus 1840 LS, din 1999, euro 3. Masina avea foarte multa forta. Cutia cu impulsuri schimba excelent, si mi s-a parut una din cele mai bune in care m-am urcat vreodata. Pe langa astea, m-am indragostit de sunetul motorului. Toarce mai frumos decat orice masina pe care am vazut-o. Consum 31,5 gol, 33,5-34% incarcata cu 25t.
  2. Actrosul MP4 este foarte bine facut, si tine cu patronul. In cazul tau ,cu tine. Ca si consum, eu nu am vazut unul care sa scoata mai mult de 30, si au un sistem pe el, ca daca pierzi mai mult de 0,5l de motorina deodata, masina nu mai porneste . Considera ca ai scurgeri si e periculos. De asemenea, e putin enervanta, ca daca o scoti pe liber la vale, piuie incontinuu, pana o bagi iar in viteza. Eu am condus modelul cu schimbator semiautomat ( cu impulsuri) de asemenea cu 450 cp, si mi se pare foarte reusit. Interiorul mi se pare bine finisat, insa nu prea imi plac ceasurile. Mai mult imi placeau cele de la mp3. Parerea mea este ca daca iti permiti sa iei un mp4, sa nu eziti. Poate raspunsul meu a venit putin cam tarziu, dar sper ca te ajuta in vreun fel.
  3. Se gasesc si in manualul de utilizare de la actros, dar pe majoritatea le stiam deja.
  4. FR 0 3130 parametrii de franare pe prima axa pe fata (uzura placutelor) ,sau modul de functionare de urgenta a fost activat sau pedala de acceleratie nu e functionala. Mr 1 0312 nu citeste codul de pe cheie. (cheie invalida) sau temperatura lichidului de racire a depasit 105 grade si puterea motorului e redusa. Verifica becurile de la stop pe frana. Daca sunt arse becurile iti taie alimentarea. Ia de pe http://www.mercedes-benz.ro/content/rom ... ctros.html manualul de utilizare. Codurile se potrivesc la toate.
  5. Diferentele dintre astea si alea vechi sunt enorme. Ca si angajat, nu cred ca un profesionit ar da mp3 pe mp4. Cine LUCREAZA pe mp4 stie care e motivul.
  6. Lau

    noul iveco hi-way

    De-a lungul timpului am auzit foarte multe prostii legate de Iveco, precum ca iti ploua in cabina, ca se strica repede etc. Am avut ocazia sa vad cu ochii mei contrariul, tata a lucrat 3 ani pe Iveco Eurostar, si nu a avut probleme cu ele. A facut numai el cam 700.000km cu ea, si masina mai avea inca vreo 500.000. De asemenea noul stralis mi se pare foarte bun.
  7. Cu siguranta camioanele noi chiar daca imi plac foarte mult si cele vechi, insa cele 2 nu se compara... Cele noi sunt mult mai bune din punct de vedere mecanic si electric chiar daca sunt putin mai complicate.
  8. Colegule, ce sa iti recomand. Diferenta intre cele 2 nu e mare. Totusi la euro3 , taxele sunt considerabile mai mari, fata de euro5. Problema este ca la cel euro5 motorul si cutia nu sunt cele originale... Consumul este cam acelasi . In locul tau, le-as testa pe amandoua, si care imi place mai mult, pe ala l-as lua.
  9. Lau

    Ceva nou

    Daca as conduce una dintre cele 2, dar numai daca as fi proprietar, as alege actrosul. Daca as conduce ca angajat nu as alege nici una dintre cele 2. Cei care cunosc, stiu si motivul:))!!!
  10. Lau

    Tatra Wallpapers

    Foarte tari tatrele:). Isi fac treaba cand e vorba de munca.
  11. Lau

    Un DAF special.

    E frumos, numai ca pretul e cam pompat. Cu banii astia , gasesti actros sub 300.000 km aproape nou.
  12. Cand eram mic, tata lucra pe un sk1748 , asemanator cu cele din imag 14 si 18. A fost prima masina pe care am condus-o.
  13. Nu stiu exact ce sa va spun despre cazurile astea, tata a lucrat pe actros in ultimii ani , si nu a avut niciodata probleme cu incalzirea.
  14. Lau

    Mercedes Actros 1844

    Consumul mediu la actros , descarcat este intre 33-34L/100km si incarcat intre 35/38L /100km. Totusi, conteaza foarte mult starea masinii, incarcatura, tipul de drum si cel mai mult soferul.
  15. Foarte frumos, mai ales bascula, insa daca esti SOFER pe un Actros sau un Antos nou, mori de foame:)) . Cunoscatorii stiu de ce.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.