Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

tgxman.12345.h

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tgxman.12345.h

  1. va multumesc pentru circ asta a ajuns acest forum ami cer scuze pt. ca va-m deranjat.
  2. raspuns dlui.sxn pt. ce ati creat forumul soferilor ?sa ai faceti prosti pe colegii care posteaza ce vor si nu va convine dvs?multumesc pt apreciere,cat despre asasinarea limbii romane cand iesti obosit de nu vezi tastatura si se mai antampla de mai gresesti asta e dvs. nu ati gresit ? an acheiere va doresc o zi buna fara analfabeti pe forum. ps.sant curios daca voi gasi pe forum ce am postat. drumuri bune colegilor ce se afla la volan.
  3. ha ha colegu se vede ca ai obtinut atestatele pe bani.scrie alb pe negru programul de conducere,anceraca sa conduci dupa cum au scris unii colegi si vezi ce va iesi dupa daca vrei o sa ami spui si mie(mi ami place sa anvat din cartile ce le pun la dispozitie scolile an domenmiu ,daca tu vrei sa anveti de la altii nici odata no sa fii lamurit)
  4. cu riscu de a l supara pe colegul L6tt salariile nu pot fi aliniate la fel,de ce sa nu fie?pt acei soferi care lucreaza extern ?colegii nostri din franta,belgia,etc.nu cred ca lucreaza an conditiile noastre,ce servicii presteaza ei de sant platiti asa de bine?nu vad de ce soferii romani nu sant platiti la fel ca doar presteaza aceleasi servicii nu?
  5. sant de acord cu colegii din bruxel,nu m ar deranja sa lucrez pe un salariu de 3500e_4000e,fata de ce ne ofera alte firme.
  6. am nevoie de o informatie,daca stie cineva cand se dau probe la trota an cluj,luni s au marti,daca se dau luni trebuie sa plec an seara asta,va rog sa ma ajutati daca stiti ceva ,las si un nr de tel sun eu 0754901001
  7. salut dragi colegi,nu pot sa nu remarc comportamentul unora dintre noi ma refer la faptul ca atunci cand cineva posteaza ceva pe forum imediat se gaseste o alta persoana care sa combata ce a postat,parerea mea e ca toata lumea poate posta,si daca ne place sau nu asta e,referitor la topic sant de acord cu majoritatea,adica firmele angajatoare ne cer cv.cat mai complet dar la randul lor ar trebui sa de a informatii cat mai multe despre ce ofera.
  8. buna seara dragi colegi,pe data de 04.09.2012,am dat proba la floresti,am reusit proba ,dar nu am coleg cu care sa facem echipaj.caut coleg sofer 1 eu fiind sofer 2.va aduc la cunostinta ca am experienta extern(deasemenea fac traseele dupa atlas si harta,stiu sa folosesc si gps.) pt unii din tre dvs vi se pare ceva suspect la acest mesaj.vreau sa plec din nou afara cat mai repede si de aceia plec sofer 2. astept raspuns la tel.0754901001.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.