Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ciprian787

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciprian787

  • Dată Naștere 08/07/1978

Profile Information

  • Locatia:
    constanta

Contact Methods

  • Yahoo
    raileanu_ciprian@yahoo.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ciprian787's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Salut.pentru colegii care fac uk,dk,irl reconand sim de 3.cu 15 lire ai internet nelimitat,300 minute si 3mii de mesaje.drumuri bune!
  2. Va salut dragi colegi de la bring si nu numai.Atat vreau sa spun si eu: as vrea sa existe cat mai multe firme ca aceasta.Drumuri bune si descarcari usoare !
  3. pe mine m-a intrebat daca am adr....dar incearca .nu ai ce pierde !!!
  4. astfel de remarci as vrea sa citesc despre firmele de transport.la orice firma pot fi soferi care spun ca e bine si soferi care spun ca e rau.depinde ,zic eu de experienta traita la acea firma. eu unul nu am vazut nici un comentariu in care un sofer sa recunoasca faptul ca a fost dat afara si cu ajutorul lui(furt,greseli grave,si altele).eu imi caut de munca si am fost sunat de patroni care se plangeau ca au soferi care nu pot sa bage o adresa in gps(unul chiar a facut vreo 150 km) sau care umbla cu sticla de votka in portiera.ceredti ca acei soferi vor vorbi de bine firmele respective dupa ce vor fi dati afara?nu vreau sa credeti ca tin partea patronilor doar ca atunci cand spui nasoale despre o firma trebuie sa vi si cu argumente.drumuri bune la toti colegii care pe unde o-ti fi.
  5. salut dragi colegi.am fost si eu sunat de catre cei de la blomquist slo.toata discutia a durat mai putin de 10 minute.am o rugaminte la toti cei care imi pot da relatii despre aceasta firma .toate parerile conteaza dar as vrea si argumentate(cele negative).as vrea sa stiu cam tot ce se poate sppune despre ei incepand cu drumul cu microbuzul de la bucueresti.va multumesc din suflet si va doresc drumuri line si descarcari usoare.las si un id de mess pentru cine doreste sa mai schimbam cate o impresie. raileanu_ciprian2007 (@yahoo.com)
  6. mihai05 cand imi dai diferenta pentru luna mai?eu inca mai astept ....dar nu stiu cat
  7. SALUT COLEGU.AM CUMPARAT SI EU O CARTELA LEBARA DIN FRANTA SI UNA DIN ANGLIA.EU SUNT IN FRANTA.CICA SE TAXEAZA CU 9 CENTI /MINUT IN ROMANIA PE RETELE MOBILE SI CU 1 CENT/MIN PE FIX.ROMTELECOM SI RDS.DAR 15 CENTI E TAXA INITIERE APEL.SI NU REUSESC SA SETEZ TELEFONUL SA MEARGA INTERNETUL.DACA STIE CINEVA VA ROG SA-MI SPUNETI.CICA AM SI 300 MB INCLUSI IN CREDIT.....DRUMURI BUNE
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.