Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

viravenus

Members
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de viravenus

  1. recomandare de la ultimul loc de munca ? si in original cu nr de contact!!! pt mn de ex care nu am lucrat nicaieri un an de zile mi-a zis ca nu pot scoate card sanatate de la cnas decat doar daca platesc 500 ron ) ...de parca ar fi de ceva folos cardul ala !!!! doamne taie si spanzura odata!
  2. viravenus

    Salutare!

    salut! numai dupa pozele ce le ai la avatar si semnatura imi dau seama cat de pasionat esti de muscle car si eu am alergie la ele bun venit printre noi incepatorii , o alta lume care incearca sa faca ceva din meseria asta , la fel ca si mine 22 ani cu permis si atestat incerc sa-mi fac cei 99999 ani experienta!
  3. conflictu asta cu generatiile o sa fie intre experimentati si inecpatori dupa ce se vad pe pedalele lor cand vad pe unu incepator iautel ma pe asta cat sta la rampa ! subiecte din astea no sa se ajunga niciodata la vreo intelegere!
  4. cand esti la inceput mai ai si ceva probleme planuri cu caru iti place meseria asta ca scoala sigur nu le place la soferi pe tir si cu vremurile ce sunt unde toti cer 40 ani experienta pe comunitate ca incepator prima oferta care iti iese greu sa zici .. nu domle eu nu lucrez pe 1000euro pe comunitate ( si am 0 zile experienta ) ...a si orele suplimentare domn patron sa fie si ele acolo da ? este sau nu?
  5. la 9 ore condus e 1 ora suplimentara la 13 ore program is 5 ore suplimentare 5x5=25 ore pe sapt 100 la luna suplimentare ...daca s-ar face plata la ora ar fi ceva ... dar daca e salar fix ce mai poti zice/face ...a nu mai semnam contractul ca nu ne convine las ca vine altu....de plata la km ..nu mai vb cum zicea si colegu mai sus daca ar fi la ora ...jucam alta carte!
  6. eliminat partial ce nu era la subiect...in legatura cu cei care sunt frustrati de colegi experimentati care nu ajuta incepatori ...eu sunt incepator in aceasta meserie si numa cand ma gandesc cati sunt la programare la drpciv si habar nau de cnp nu stiu nici pt ce au venit si la condus de 10 ori le zice de 11 ori face aceeasi greseala eu ii cred pe batrani din aceasta meserie copii din ziua de azi cand ii vezi intr-o dacie logan cu fetisoara in dreapta cat de grande se dau prin oras depasiri si accelerari ( si in fata e rosu) normal ca si-au facut o parere despre noua generatie ! daca nu le aratam noi tinerii celor batrani cati suntem ca chiar ne place aceasta meserie si vreau sa o fac sa invat tot ce trebe pt asa ceva .. no sa fie niciodata o buna intelegere intre generatii , daca ma sui cu un coleg mai batran in camion si incep ..da e cald da si tu drumu la ac ...da muzica asta hai ca iti pun eu niste manele ... da nu oprim si noi sa bem o cafea ..si cand ma sui la volan nu stiu nici cum sa trag la rampa da deh eu vreau gps ca altfel...in fine sunt multe de discutat eu sa am experienta si sa vad pe unu care conduce groaznic ...laser frate !....sper ca nu am deranjat pe nimeni cu parerea mea nesimnificativa...drumuri bune la toate
  7. salut daca nu te superi , iau si incepatori daca fac echipaje? lasa un nr de tel de la ei daca esti amabil! ms
  8. am intrebat si eu astazi de adr si a zis ca s-a dat drumu la tiparire cel putin in iasi a zis ca nu sunt probleme chiar vin mai repede ca inainte si sunt plasticate nu tip carton !
  9. inscriete la atestate ca oricum nu le dai pe toate odata dai cpi dupa vreo 2 sapt te duci la cursuri etc apoi agabaritic si apoi adr dureaza oleaca si astea apoi te duci cu dosaru cu permisu de c la politie te programeaza pt traseu dupa vreo luna pana atunci poti da si sala linistit la e . dupa ce ai luat e-ul la traseu intre timp ai facut si atestatele iti vine permisul de e dupa vreo saptamana apoi dai drumu la atestate sa ti le scoata .asta ca sa iesi putin mai repede sa le faci pe amandoua odata ! eu am facut c prima oara platit de doua ori taxa permis si c si e si mam inscris intre timp si la atestate daca le iei babeste pe rand dureaza!
  10. stie cineva daca se mai cere obligat la angajare si cardul vietii de sanatate pt ca nu am fost angajat minim un an pe uneva si domnisoara la cnas mia spus in scurt pe doi 475 ron pt card sanatate ii destul cat am cheltuit cu permis si atestate card si pasaport....
  11. de 5 luni astepti pt un card ? pt care ai mai si platit 420.... nu le-ai dat cu ceva in cap ?
  12. nu se aude mare lucru ....daca tot e vorba de tunning si motor sound poate arunca-ti un ochi aici Scania R-730
  13. nu prea e bine colegu prea mult seara pe acasa , o viata avem si pe aia o stam acasa? , stii cum e ochii care nu se vad .....is mai dragi
  14. nu cred ca mai e bun linku de descarcare am gasit aici si in alte limbi pentru printare! http://www.euload.com/legis/legis.258.php
  15. era bine la 21 ani pe toate , prea multi la 18 ani iau masina tatalui pentru a cuceri fata de la liceu si de cele mai multe ori se termina prost!
  16. viravenus

    Totul despre ADR.

    mersi fain sanatate si numai drumuri bune !
  17. viravenus

    Totul despre ADR.

    salutare ! as dori si eu daca se poate raspunsurile la intrebarile de pe site-ul arr.ro , am luat intrebarile pt marfa , adr si agabaritice dar nu gasesc raspunsurile daca le are cineva va rog sa mi le trimiteti si mie pe kemet_virus@yahoo.com va multumesc mult asa pot sa invat mult mai bine !
  18. nu se poate face permis port arma pt un pistol letal cu gloante adevarate sau pt arma vanatoare ceva? nu cu gaze pt ca stiu pe cineva care are cu gaze si nu intra nici prin o bucata de carton apoi prin geaca haine etc.....
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.