Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MB

Members
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

MB a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 28 2015

MB a avut cel mai apreciat conținut!

Despre MB

  • Dată Naștere 09/21/1992

Profile Information

  • Locatia:
    Voluntari

Contact Methods

  • Yahoo
    ciobanu_alberto92

MB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Depinde de locatie poti merge 200 metri poti merge 1 km sau cv mai bine sun unele zone unde megi mult din lipsa unei parcari cum ar fi in swedia la Norrkoping unde mergi pe timpul zilei 2 km pana la un peco Q8 dar astea sunt cazuri izolate, in general cateva sute de metri maxim
  2. cele noi noi, ca sa zic asa dar cel mai bine vino cu al tau ca majoritatea nu au.
  3. Eu zic sa incerci de paste, e o parere de a mea pentru ca de sarbatori vor pleca mai multi.Alegerea e a ta.
  4. Nai pt ce colegu, daca mai doresti alte informati imi spui.Apropo urmatoarea tura de angajare ar fi undeva dupa paste am inteles, dar te anunt daca te intereseaza
  5. Dafu era automat. Cu care am plecat a fost numai automate. Colegu stiu ca nu prea le am cu incadrarea in pagina dar stradiuete putin, sincer si mie mi-ar fi greu dar... acolo e raspunsu la intrebarea ta.
  6. Pai eram cu el in masina si mia zis acum parcheazo si am indreptato ceva mai mult, in final am bagato apoi mia zis uitete la mine si face ce iti zic eu si iam zis ok am iesit cu fata cum a vrut el adica sa stanga drapta stanga dreapta pui mei practic el vroia sa o bag din pozitia in care vroia el si am bagat-o si apoi am decuplat si am mers la birouri cu capu unde am lasato undeva in stanga curti cum intri ca sa intre urmatoru pe ea, urmatoru fiind un polonez.
  7. Coleggu ce am inteles de pe la romanasi de aici ca cica ar fi scos toate masinile cu manual si sunt numai automate Iveco, man, daf, volvo.Acum depinde si cat de mult te lauzi ca ai experienta si de tai batos ca cei de aici nu sunt prosti.Mam informat si eu si am aflat ca intradevar sa da si cu Iveco acela alb dar tu ai vost mai de dimineata si eu am venit mai tarziu, eu am fost a doua tura deci practic pe mine ar fi trebuit sa ma refuze daca era ceva pt ca eu am sosit dupa prima tura in care ati fost voi. Si comisionu cei de la cluj isi ia dabea dupa ce tu te-ai angajat si isi ia o suma modica de 100 si cv de coco pe luna timp de 4 luni , daca citit contractu o sa vedeti ca o sa vi se face prima marire dabea dupa 4 luni tocmai de aceea ca dupa 4 luni nu le mai da lor ci o sa ti trimita tie, eu spun din ce aud si eu de la colegi.Sunt baieti care au parcat super dar au fost trimisi din cauza limbi . Sanatate numai bine
  8. Colegu nu vreau sa jocnesc pe nimeni sau ceva de genu dar eu am plecat cu Comati psg cu autocaru in 12.02 la 5 dimineata si am ajuns pe 13.02 in Kopenhaga in fata piscinelor DGI in statia de autocar,am asteptat circa 20 de minute pana a venit un baiat cu un iveco dayli de 9 locuri si nea luat eu si un baiat de la cluj, am ajuns acolo era si un polonez.Baiatu de la CJ a fost primul(a luat testu) am urmat eu si anume am luat un Daf din fata de la office cu un nene si am mers in parcare unde sunt si camerele si remorcile practic parcarea propriuzisa si ma agatat o semiremorca albastra si am plecat la plimbare dupa ce mam intors a trebuitt sa o bag cu spatele intre 6 jaloane, am facut ceva manevre pt a o baga si ma si ajutat pt ca unde am lucrat eu am avut curse fixe si descarcari si incarcari pe lateral dar pe drum i-am explicat. Apoi a fost asa zisu testu in engleza iti da o mapa si cateva chestionare din care tu trebuie sa gasesti raspunsurile in acea mapa, bine inteles porti si o discutie minora sa vada ce sti in lini mari si cam atat. Apartamentele sunt jegoase dar astea sunt conditiile masinile la fel. Colegu cum ti-am mai zis nu am nimic cu tine sau sa jicnesc pe cineva dar eu am fost la proba si am dat si te inteleg ca nu ai incepe sa scri degeaba pe forum e posibiil sa fi dat dimineata , eu inca nu ajunsesem dimineata la prima ora dar tot ce e posibil. Scuze pt greseli de ortografie sau aranjarea in pagina dar nu am prea postat.
  9. wolverine, nu stiu ce sa zic despre parerea ta dar sigur tu pe 13.02 Miercuri nu ai dat testu pentru ca am fost 3 baieti , eu un baiat de la cluj si un polonez si culmea am luat toti 3.
  10. Nenea Cristi, eu nu vad nici o legatura intre ''pornirea tractorului cu ajutorul cablului de abs'' cu ce zici matale de magnet.... Nu ai cum sa vezi si la ce se refera colegul cristian,pentru ca mesajul initial a fost modificat de colegul sxn.
  11. Din cate am citit ar fi in insolventa...oricum nu prea stiu despre firma,astept detali maine de la tine colegu.
  12. Ok colegu, trebuie sa suni inainte sa te duci sa faci un ''mini interviu'' la telefon si apoi sa te cheme ei sau poti veni in fiecare luni la 9?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.