Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

expert

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

expert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. expert

    Man Tga

    Pe langa cabina foarte confortabila, MAN-ul mai are un mare avantaj: se incadreaza in norma de poluare EURO4 fara a fi dotat cu instalatia suplimentara de AdBlue, fapt ce implica o reducere drastica a costurilor de utilizare si intretinere ale vehiculului. Mai mult, reteaua de service are o acoperire foarte buna in Romania, iar calitatea serviciilor este din ce in ce mai buna, in conditiile unei politici active de promotii si discount-uri!
  2. La CV automata, ambreiajul are o durata de viata de doua ori mai ridicata decat la CV manuale; mai mult, se evita problemele ce pot apare la nivelul timoneriei CV, fie ea mecanica sau hidraulica. Cel mai indicat ar fi sa-l programati pentru o diagnosticare generala la un service autorizat MAN!
  3. O diagnosticare la un service MAN ar fi utila; pentru inceput, incercati sa inlocuiti prefiltrul AdBlue din conducta de aspiratie...
  4. Este posibil sa fie probleme atat in zona de joasa presiune a sistemului de alimentare cu combustibil (rezervor, filtre, pompa LP) sau, mult mai probabil, in zona de inalta presiune, la injectoare. Cel mai sigur ar fi sa faceti o programare la un service autorizat MAN pentru o diagnosticare amanuntita a sistemului - cu siguranta merita acest lucru, deoarece consumul marit de combustibil atrage un cost variabil, deci "bani aruncati pe fereastra".
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.