Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

man4ever

Members
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de man4ever

  1. OK.E nu e nici o problema! Se poate inchide topicul. Multumesc cico_3504 Sanatate si numai bine! Drumuri bune la toti soferii.
  2. Salutari! Nu am reusit sa mai intru sa va spun rezolvarea acestui subiect cu expertiza tehnica! Deci in final la expertiza efectuata in Franta s-a descoperit ca acel camion avea probleme grave ascunse la sistemul de franare si chiar partea electrica. Oricum inainte sa plece in cursa a fost scos din service unde a facut revizia! Deci pentru acest incident vor raspunde firma si acel service din Italia! Asigurarea camionului si a firmei a platit toate pagubele produse! Oricum in final nu a fost SF deloc. Aceasta inseamna nepasare si baie de joc a unei firme de nimic. Bine ca nu a fost mai grav si nu au fost implicate alte masini sau vieti omenesti! Sanatate si numai bine...Viata are prioritate! Se poate inchide topicul sau sterge postarea! Multumesc! Viata merge mai departe.
  3. Inca se astepta expertiza camionului si o sa dau detalii aici cat de repede. Oricum cei ce se ocupa cu acest caz au aflat faptul ca acest camion a iesit din service cu 1 zi inainte...si printre altele a avut si ceva reparatii la sistemul de franare. Deci cu siguranta a fost o defectiune tehnica si acel service va fi tras la raspundere. Sanatate si drumuri bune la toti.
  4. Bla bla bla...vezi.ti de treaba ta! Daca nu cunosti circumstantele acestui subiect nu mai comenta! Ca tine sunt multi care se dau mari si tari...Deci acest sofer chiar avea experienta mai multa decat ai tu oricum! Drumuri bune si tine bine volanul in mana dar fara plata la km asa cum faceti majoritatea...Romanii au stricat toate treburile peste tot in lume.punct.
  5. Recomandare: Folositi frana de serviciu cu grija. Frana de stationare nu o sa va ajute cand cedeaza cea de serviciu Folosirea unei conduite anticipative de condus va va ajuta intotdeauna. Nerespectarea limitarilor de viteza si a celorlalte interdictii/ limitari,nu e un sport recunoscut la Olimpada sau de cei care va platesc. Ce va pot sfatui in caz de cedare a franelor,e sa lasati cutia de viteze in treapta in care e in acel moment. Nu incercati sa schimbati viteza intr-o treapta inferioara cand nu mai puteti incetini riscati sa nu mai reusiti sa o cuplati in vre-o treapta de viteza (cu motorul la relanti, compresorul nu o sa compenseze consumul de aer pentru franare). Prima frana dinamoca e lipsa accelerarii. Pe urma puteti folosi frana de incetinire, treapta cu treapta pana la maxim. In caz de urgenta puteti folosi iesirile de urgenta si franare (gropile cu nisip), unde sunt sau atingerea intermiteta de balustrada drumului. Nu fiti legume! Plata la km va face sa alergati ca niste nebuni. Renuntati la ea ! Multumim mult colegul pentru aceste sfaturi utile si la subiect...Va salut cu toata stima si va doresc numai bine! Da e adevarat ca unii dintre soferii de camion alerga fara limite pe autostrazile Europei si cred ca patronii au facut un fel de ''roboti'' din ei... Mai ales soferii care lucreaza in echipaj fiind mai obositor si mai periculos deoarece camionul este uzat la maxim si ricul accidentelor este maxim! Sanatate si drumuri bune la toti... Respect.
  6. Intai a ramas fara frane apoi s-a oprit motorul...si odata cu asta zicea ca nu mai avea curent cand punea contactul cand incerca sa il porneasca si bordul era fara curent nu se aprindea nici un indicator. Sau daca ramai fara aer in instalatie nu mai ai frane deloc nici pe capul tractor si nici pe semiremorca??
  7. Salutari la toti! Oare nu mai sunt colegi cu experienta sa raspunda care ar fi cauza? Cum e posibil sa ramai fara frane si la camion si pe semiremorca??
  8. Scuze...dar aici nu povestim filme,este doar realitatea! Se intampla si astfel de lucruri din cauza unor defectiuni tehnice! Si cand auzi asa situatii deosebite iti vine sa te lasi de meserie! Trist dar adevarat!
  9. Buna seara! Colegii cu experienta va rog sa ma ajutati cu ceva pareri! Recent un var de al meu a avut un incident! Plecand in cursa din Roma Italia la un moment dat la intrarea in Franta coborand in jos pe autostrada a ramas fara frane...( fara retarder,frana de motor,frana de mana,motorul oprit...fara curent in bord) nimic functionabil!! Camionul a prins viteza maxima si soferul a incercat orice metoda timp de 4 km sa.l incetineze...dar in zadar. Era o situatie fara scapare...totusi cu ajutorul lui Dumnezeu a ramas in viata deoarece la un moment dat a urcat o panta mare iar mastodontul de 40 tone s.a oprit! Apoi a sarit din el repede in timp ce camionul a mai mers 10 metri inapoi in vale apoi s-a blocat in bordura de pe autostrada si a luat foc imediat! Varul meu sofer de 5 ani a ramas cu o spaima si o amintire de neuitat! Este vorba despre un Renault Magnum 2006 cu semiremorca...care este inca la expertiza de cateva luni...Care ar fi fost cauza?? Colegii va rog sa scrieti o parere... Va multumesc!
  10. Winis care-i viata? Ai renuntat deja la visul tau? Sau deja ti-ai facut experienta si ai plecat de la hartl in alta parte asa cum facem toti??Bafta la toti soferii incepatori!
  11. Buna seara! Soferii care lucrati la firma va rog sa-mi spuneti la ce banca aveti cardurile acum? Stiu ca erau la Citibank apoi la BCR iar acum mai nou la Raiffeisen Bank.
  12. Multumim pentru informatii colegii! Sanatate si drumuri bune!
  13. Mai este valabila oferta domnule? Colegii care au cumparat aceste aparate ce recomandati ecranul de 7" sau 5" ?? Si care carcasa e mai buna si rezistenta? aia de culoare neagra lucioasa sau cu rama de aluminiu?
  14. Salut colegu! Cum ai luat legatura cu cei de la firma? Am auzit ca se dau probe aici in tara inainte de angajare
  15. ok! Multumesc de info. dar se plateste comision de intretinere in jur de 40 lei lunar! Si in cazul nostru e dificil pentru ca s-au transferat conturile de la citybank la BCR!
  16. Colegii care ati demisionat de la aceasta firma cum ati facut cu cardurile de banca? Ati reusit sa le inchideti? Eu am renuntat la Hartl dupa 6 luni si o sa lucrez la alta firma! Dar am ramas cu 4 carduri....2 de la citybank si 2 de la BCR! Am inteles ca e dificil sa le inchid si dureaza mult timp!
  17. Eu lucrez la ei de 3 luni.Am avut liber 2 saptamani si acum ma intorc.Dosarul l.am trimis prin posta si m.au sunat cam peste o luna jumatate! Nu cred ca are rost sa mergi pana la tm sa depui personal dosarul! Oricum ei primesc zilnic multe dosare prin posta! Bafta in continuare
  18. Plecarea pentru vineri e la ora 16. Drumuri bune si mult succes
  19. Salutari la toti soferii! Mai sunt colegi care trebuie sa ajunga vineri la firma la timisoara? Cei care mergeti cu trenul ruta iasi timisoara va rog lasati-mi un pm cu nr tel.poate ne intalnim pe tren Ciao!
  20. buna ziua! Colegii care lucreaza la ei vreau o informatie va rog! Se mai fac angajari? Cate camioane are acesta firma? Se lucreaza si in echipaj? Multumesc
  21. Salut.firma asta angajeaza doar incepatori.pe mine m.au sunat luni dar am asteptat 4 luni.deci tre sa ai rabdare.bafta
  22. Salutari la toti colegii! Mai este cineva care merge azi dupa amiaza la timisoara cu trenul iasi timisoara?? Sa lase un mesaj si un nr telefon...poate ne gasim in tren Succes la toti!
  23. Salutari colegii! M-au sunat din nou si mi-au zis sa fiu vineri la timisoara! Daca mai sunt colegi care au fost chemati pentru vineri sa-mi lase un PM. Multumesc! Bafta tuturor!
  24. Daca mai sunt colegi din zona moldovei care trebuie sa fie joi la timisoara,poate ne intalnim in tren...asa ca lasati-mi un PM cu nr vostru de tel! Succes tuturor colegilor!
  25. Salutare colegii! Dupa 5 luni de asteptare in sfarsit am fost si eu sunat azi Deci acum sunt si eu unul din cei fericiti A mai fost sunat cineva sa fie prezent pentru joi la timisoara? Eu sunt din suceava si daca mai este cineva poate ne intalnim pe drum spre timisoara! Daca da,lasati-mi PM cu nr.tel! Multumesc! Doamne ajuta la toti! ciao
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.