Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

scarpa

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre scarpa

  • Dată Naștere 09/16/1973

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti-de nebun

Contact Methods

  • Yahoo
    smoker_ul

scarpa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Daca vrei sa inveti sa parchezi cu mitsu colt ok. Eu unul am cautat pe la ceva scoli de soferi treaba asta. Domne, camion avem da' tir nu! Una mi-a zis "Doamne fereste numa dasta n'aveam". O sa incerc in masura posibilitatilor sa ajut cu ce pot, avand in vedere ca trebuie sa intretin si ceva familie. Posibil in curand sa incep munca si atunci va fi mai greu....
  2. Extrem de util Practica ne omoara insa! Sunt multi printre noi care nu au habar sa agate o remorca sau sa faca o parcare cu spatele. Pe langa chestia cu filmuletele cei interesati sa poata plati cuiva care e dispus si dispune de mijloace (cap tractor si semiremorca+parcare) sa invete pe cei care sunt incepatori aceste manevre necesare. Eu zic ca sunt destui care ar plati ca sa poata invata asa ceva si nu au alta posibilitate.
  3. Colegule iti spun eu ca nu e ciudat nimic aici... Cunosc o suma de persoane care au de recuperat o gramada de bani de la ei. Unii i-au dat si in judecata. Eu am de luat destui bani de la ei, au 5 sedii e o harababura acolo... daca vrei sa fii plimbat ca o minge de ping pong nu ai decat sa te duci la ei. Bani cu taraita, curse la fel, am stat in franta 10 zile in iulie ca nu aveau curse retur de germania, am stat in germania aproape 2 sapt. fara cursa in august ca erau companiile in concediu... si uite asa.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.