Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

truck_mihai

Members
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de truck_mihai

  1. https://youtu.be/zG028hey8_A sau asta !!!
  2. Am intrat pe - el foro de los camioneros - din spania si acolo aveau un subiect doar pentru a lasa curriculum , poate se gaseste si pe aici asa ceva dar nu stiu eu sa- l gasesc poate ca nu l-am vazut de nas sau poate ar fi o idee binevenita pentru toti . Sper sa nu supar pe nimeni cu idioteniile mele, doar ca i- mi caut de lucru in spania!
  3. truck_mihai

    examen

    O tipa se duce la examenul de traseu. In masina da de politist: Tipa: Buna ziua! Politistul: Buna ziua domnisoara! Domnisoara nu stiu cum sa-ti spun dar uite cum facem: eu iti pun 3 intrebari la care vreau sa-mi raspunzi corect si complet. Daca nu raspunzi la aceste intrebari corect si complet te pic examenul ai inteles? Prima intrebare: Politistul: Domnisoara...conduci noaptea pe autostrada da? si vezi 2 lumini in fata ta...ce e in fata ta? Tipa: Pai ce sa fie dom' politist...un autoturism. Politistul: Raspuns corect dar incomplet...poate sa fie Audi, poate sa fie Mercedes, Renault. Tipa se uita urat la el. Politistul: Urmatoarea intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? vezi o lumina in fata ta...ce e in fata ta? Tipa: Pai ce sa fie dom' politist...un motor! Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Honda , poate sa fie Suzuki, Yamaha. Tipa se uita si mai urat la el... Politistul: Ultima intrebare don'soara! Conduci noaptea pe autostrada da? Si vezi 4 lumini in fata ta... ce e in fata ta? Tipa: Cum ce sa fie dom' politist...Un tir sau un camion! Politistul: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie Man. poate sa fie Cats, Volvo! Ai picat examenul domnisoara! La care tipa deja enervata la culme ii spune politistului: Dom' politist...Am si eu o intrebare pt. dvs. dar la care vreau sa-mi raspundeti corect si complet. Politistul falos raspunde: Sigur don'soara spuneti! Tipa: Dom' politist...conduceti noaptea pe autostrada da? Si vedeti femeile alea cu fustite scurte,dresuri, care va fac frumusel cu manuta...ce sunt alea? Politistul: Pai ce sa fie don'soara? Curve ce sa fie? La care tipa: Raspuns corect dar incomplet! Poate sa fie ma-ta, poa' sa fie sor-ta...nevasta-ta....
  4. Da asta ar trebui si mai mult ar trebui sa facem o greva generala cum a fost in spania acum vreo doi ani sau trei O greva a camionagiilor! am bloca in felul asta toata ROMANIA si bineninteles si toate firmele de transport si ar pierde multe drepturi din cele care le au Dar am castiga si noi ceva la final E u asta as propune Acem aceleasi preturi la produse ca si in uniunea europeana dar nu si aceleasi salarii E o diferenta imensa intre noi si restul uniunii Daca tu patronule vrei informatii despre mine ca sofer , De ce sa nu vreau si eu informatii despre tine ca firma Mi sa-r parea un schimb de informatii avantajos pentru ambele parti , OARE TIE (PATRONULE ) NU!!!!!!!!!!!!????
  5. sa revenim la scoaterea cardului din tahograf ,de curand am fost oprit de politie in italia si primul lucru care m-a intrebat a fost de ce nu am scos cardul din tahograf--mi-au zis ca e o lege noua care prevedea scoaterea cardului sau a discului(+completarea pauzei manual)la sfarsitul fiecarui program de munca!deci atentie cine va opreste! Referitor la asta am luat amenda pe franta ca nu am scos cardul din tahograf pt a schimba tara pe unde am trecut Nu au gasit alta treaba de care sa se ia M-au prins in Franta, cu marfa incarcata in Germania si cu camion de Spania aceasta amenda doar pentru ca nu am scos cardul ca sa schimb tara unde mi-am facut pauza de 9 sau de 11 , 24 sau 45 de ore. Drumuri bune si noroc tuturor!!!!!!!!
  6. Pai atunci poate ca va place si acest videoclip (youtube)
  7. zici ca astea sant gogosi . Atunci uitate aici: daca aia nu o crezi atunci asta nici atat!!!!!!!!!! ;)WKEGFN
  8. buna tuturor sant din bucuresti si stau in granada spania as avea sanse sa ma angajez la ei DAR DE AICI DIN GRANADA
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.