Jump to content

padumarro

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About padumarro

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 09/22/1984

Profile Information

 • Location:
  Craiova

Contact Methods

 • Yahoo
  padumarro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ggasiti mai multe aici: viewtopic.php?f=172&t=7991&p=92050&hilit=Vercesi#p92050
 2. Multumesc mult colegule dar am renuntat! Nu ma mai duc la ei! Nu platesc decat atunci cand lucrezi dar cand nu ai cursa si stai pe parcare sau faci pauza la sfarsit de saptamana nu plateste nimic. Drumuri bune!
 3. hoinaruL am luat cand am lucrat pe tara cu mine si faceam o luna jumate pe comunitate tot timpul soferi noi sa ii invat. Unii au invatat altii nu. Problema e ca la firmele unde am lucrat apoi nu am luat eu ci mi-au dat ei cateodata. Iar acum am vorbit cu colegii pe un topic ca aveam nevoie de un coleg cu experienta pentru echipaj deoarece asa era nevoie unde vroiam sa ma duc. Nu am vrut sa fiu rautacios, sa descurajez sau sa fiu rau intentionat pur si simplu i-am explicat colegului ca sunt o gramada de cheltuieli in plus ca sa nu se trezeasca omul ca tre sa aduca bani de acasa. Iar in privinta
 4. Colegu puteai sa mai adaugi si altele acolo si vedeai ca nu prea iti mai raman bani salariul asta e mizer de-a dreptu. Tre sa mai adaugi telefoane, internet (nu tot timpul e gratis), o bere, o haina, un parfum, un cadou pentru cei de acasa (copii, prietena, etc fiecare ce are in functie de caz) si multe altele care sunt neprevazute. Si la urma urmei muncesti sa faci un ban, nu te duci la munca de dragul de a avea de unde veni acasa! Toate astea ar trebui sa le cunoasca domnii patroni, directori, sau manageri atunci cand acorda cu multa "generozitate" asemenea salarii si sa nu se mai arate surp
 5. Salutare colegii cunoaste cineva firmaaceasta http://www.caltransport.com/ ? platesc bine sunt seriosi la telefon am vazut ca vorbesc foarte frumos trimite un mail si te contactam noi.
 6. unde dai si unde crapa. De la un loc de munca se ajunge la timpii de conducere si tahograf.
 7. ok multumesc mult! Daca gasesc ceva de munca o sa postez. Drumuri bune!
 8. Salut colegii! Ma poate ajuta si pe mine un coleg cu ceva informatii privind atestatul de transport animale vii? Pret, cine il elibereaza, sau cat costa.(am inteles in trafic ca nu se elibereaza de arr) Va multumesc anticipat. Drumuri bune!
 9. Sal colegii eu din cauza unor probleme familiare a trebuit sa plec de la tir express dar a fost totul ok banii cam 1800 pe luna intradevar se platea cu 1,5-2luni in urma dar mi-a trimis Marco toti banii a fost ferplay. Eu am plecat cam acum trei luni dar daca ar fi m-as intoarce fara probleme. Nu mi-a imputat nimeni nimic, nu mi-a furat nimeni nici un ban. Drumuri bune tuturor!
 10. merci mult drumuri bune si numai bine! dar cu banii sunt seriosi sau sa strict treaba si la ei?
 11. Salut batranu sper sa nu fi suparat pe ce am scris eu! Eu nu am incercat sa laud firma eu am spus adevarul si cand au fost cu banii in urma si acum cand aproape au revenit la normal pt ca oamenii sa stie care este treaba si sa nu-si faca sperante sau sa fie descurajati de unul si de altul sa nu vina. fiecare face cum crede eu unul am incercat sa relatez de cate ori am intrat pe net adevarul, si repet dupa mine nu-i nici ce-a mai buna nici ce-a mai proasta acum fiecare face cum crede si se duce unde vrea nu. Oricum cel mai rau este ca stai 6 luni cu 2saptamani acasa, drumul nu ti se deconteaza.
 12. vt 880 nu este vorba ca ma trimis cineva sau ma obligat cineva sa lucrez unde lucrez acum nu mai dau nume sa nu zica cineva ca fac reclama, dar din cauza unor imprejurari familiare nefericite sunt nevoit sa lucrez in 2. inca imi era bine aici dar asta este situatia! Dami si mie mai multe detalii daca stii despre ei. unde fac angajari etc daca stii si poti! drumuri bune la toti colegii!
 13. salut calutu poti sa imi spui si mie mai multe detalii daca sunt seriosi cu banii si daca mai fac angajari si poate ai un nr de tel mai recent eu sunt bine unde sunt numai ca trebuie sa plec in echipaj si aici nu au nevoie meci mult! sau poate stii alta firma ce are nevoie in echipaj! drumuri bune numai bine!
 14. eu intrebam de informatii de firma iar colegii vorbesc aiurea meci mult colegii! colegu cu laudele vino la tir express 1800 pe luna 6 luni afara cu 2 sapt acasa vexi topicul tir express stie cineva ceva de alpetrans ca doar ASAT ERA SUBIECTUL?
 15. Are cineva un numar de telefon cu ceva persoana de contact unde putem suna ca sa nu deranjam aiurea la firma pe numere ce nu corespund cu ceea ce dorim noi? drumuri bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.