Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Sechi

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Sechi

  • Dată Naștere 08/24/1967

Profile Information

  • Locatia:
    Craiova

Sechi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am revazut aici Aeroportul din Frankfurt, care e impresionant. Bvoo!
  2. Conform reglementarilor in vigoare, trebuie sa ai cu tine contractul de munca. De acolo se vede de la ce data esti angajat in firma si, incepand cu acea data trebuie sa dovedesti cu diagrame (card), sau foaie de concediu faptul ca ai facut timpii regulamentari de condus si de pauza.
  3. Sechi

    Vand semiremorca

    Patronul meu este interesat de o astfel de remorca. Te-as ruga sa pui niste poze reale si recente cu remorca, in care sa se vada stara ei generala, cauciucurile, echiparile si fisura de la sasiu. unde se gaseste remorca? Este inmatriculata pe Romania? Multumesc!
  4. Felicitari, casa de piatra si multa fericire! Excelent! Pune-o pe youtube, facebook, etc.. deoarece merita. Eu as fi pus in spate, la tractor, o pancarda cu "Just married".
  5. Contacteaza-i direct si aflii: http://www.dumagas.ro/jobs.html , http://www.dumagas.ro/contact.html
  6. Bun gasit tuturor! Am 45 de ani, locuiesc in Craiova, lucrez pe un camion maaare si frumos, poreclit "Raba frumos coafata". In mare, fac curse in UE, cu predilectie Romania-Ungaria si retur. Sunt pasionat de machete si de masini vechi, de orice fel. Urmaresc de mult forumul, dar, spre rusinea mea, abia de curand mi-am facut cont aici.
  7. Bun venit si aici! Ce placere! Chiar trebuie neaparat sa iti prezinti aici atat colectia, cat si oferta. Merita vazute. Ne cunoastem de pe alte forumuri despre pasiuni comune. Daca nu ma mai tii minte, sunt castigatorul unui concurs organizat de magazinul tau de machete si pastrez cu drag in colectie macheta primita ca premiu atunci.
  8. Pare un topic orecum fara sens, dar mie mi-a trezit nostalgii cand i-am vazut titlul. Aproape ca uitasem pe ce am facut eu scoala de soferi. Nu stiu daca interseaza pe cineva, dar o spun totusi. Am facut scoala de soferi pe un SR 113 (Carpati) reformat de la armata, camion cu care am facut si poligonul la examen. Pentru traseu am avut un Roman 8135 (Saviem), cu remorca de 5t., de Marsa. Se intampla in 1993-1994. Drumuri bune sa aveti, indiferent de camionul de scoala folosit!
  9. Sechi

    SCANIA Seria 3

    Alaltaieri, la Brasov: ..si pe centura Aradului:
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.