Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

erwyyn

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Romania

Contact Methods

  • Yahoo
    erwyyn

erwyyn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. da colegu, poti sa incerci sa fi macar pe la ora 9 acolo.
  2. la noi in romania se micsoreaza flota, iar in ungaria se tot mareste, eu am observat ca angajeaza de la noi ca sa ii puna pe ungaria, cum fac si cu mine, deci incearca sa te duci sa minti sa-i aburesti cumva ca ai experienta ca sa te ieie, ca siasa nu o sa mai ai deaface cu ei peste o luna daca te-au angajat, ca vei repartizat la unguri..intelegi, inceraca sa intri cu orice chip, nu uita un lucru..cu rusinea mori de foame..Multa bafta iti doresc.
  3. nu colegu, acei 200 de soferi nu raman fara loc de munca ci ii pune sa faca PAV-ul, dupa care ii repartizeaza pe ungaria. Si ce inseamna asta mai pe romaneste ? ca nu am auzit de termenul asta. exact cum spune colegu, e un fel de examen psihologic mai complex, care tine vreo 4 ore.. cere legea maghiara, dar totu e suportat de firma, nu tre sa-ti faci griji, bafta si drumuri bune
  4. nu colegu, acei 200 de soferi nu raman fara loc de munca ci ii pune sa faca PAV-ul, dupa care ii repartizeaza pe ungaria.
  5. nu este un standard, eu vineri am fost repartizat la coordonator si deja mi s-a spus ca luni trebuie sa plec. Dar am intalnit cazuri care au stat si o luna pana au fost chemati. multumesc alisaje, eu stau de o saptamana acasa si simt ca o iau razna, asa as pleca odata, dar coordonatoru ala se misca foarte incet
  6. colegii care va-ti angajat la waberer's, dupa ce ati semnat contractele si v-a impartit la coordonatori, dupa cat timp v-a chemat sa mergeti in cursa?
  7. 0757062600 Benko Zsolt iti va raspunde,(se pronunta Jolt)
  8. salut falkonety, tu lucrezi acuma? Esti la waberers?
  9. Multumesc de informare, multa bafta in continuare iti doresc.
  10. Salut merlin, as dori sa te intreb in legatura cu timpii de conducere cum te-ai descurcat? ti-au iesit, ai avut probleme? asa in medie cam cate ore conduci pe zi?
  11. cei care au fost angajati la waberers...dupa ce ati dat proba si ati rezolvat cu actele necesare pt angajare, dupa cat timp v-au chemat la curs?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.