Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alin_336

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

alin_336's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. va rog sa incetati sa va mai dati cu parerea despre ceea ce intrebam eu,oricum putini dintre voi sunt soferi,si din cauza asta nu o sa intelegeti ce anume era soferia odata,candva,cand ne ajutam unu pe celalalt.acum...cand treci cu trenul din calais in uk colegii nici macar nu vorbesc intre ei,probabil de ingamfati ce sunt,ca deh soferi ca ei nu mai exista.poate uni dintre voi ati trecul prin adtea si leati vazut,mie unu mi se pare penibil sa nu vorbesti cu un coleg,nu le mai poti cere lucruri precum:sa punem toti ce avem si sa facem de mancare toti la un loc in vagonul cuiva si sa bem si sa ne simtim bine.cu bine colegilor!!!
  2. domnilor,am facut trei ani doar grupaje,ideea era ca aveam de descarcar la ei,si cum in ro nimic nu este la locul lui nici macar nu am gasit firma.intrun final am descarcat marfa la o alta firma.nu stiu cati dintre voi sunt soferi si cati vor sa devina soferi.multumesc celor care au incercat sa ma ajute,dar si celor care mau criticat.poate uni dintre voi veti intelege cand o sa cresteti mai mari.drumuri bune sa aveti colegilor!
  3. cico_3504 ma intereseaza o oxplicatie cum sa ajung acolo,am vazut si eu adresa si am si dat cautare pe internet,daca vrei cauta si tu si ai sa gasesti fix acelasi lucru,problema e ca eu nu am lucrat mai deloc pe romania si nu prea o cunosc,dar strada si judetul ala nu stiu daca exista in romania,si banuiam ca adresa nu e scrisa de un roman,citeste mai atent si ai sa ma intelegi.eu asteptam sami explice cineva cam cum se facea mai de mult pe statie,nu stiu daca acum se mai face la fel,dar trebuie sa ajung la ei si nu am nici statie.multumesc de ajutor.
  4. Salut colegilor,care poate sami spuna si mie unde anume se afla firma asta JCL Logistics Romania
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.