Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

NEKMAN

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NEKMAN

  1. se plateste la fel ca si inainte adica 60E pe zi numai ca cel care te aduce trebuie sa te tina cu el un timp si atunci iei 20E pe zi si contracte au inceput sa faca si pe RO dar in special tot pe SK!!!
  2. pt colegul care mi-a dat mail cel care lucreaza pe RO-GR, frate da-mi un nr de tel sau un ID de mess (pe mail sau in pv) sa vb poate ne putem ajuta unul pe celalalt !!!
  3. draghicigeo...... fratiorule, aici e ca-n armata veteranul are intaietate.... eu am facut destule sarbatori pe afara asa ca daca esti nou in firma trebuie sa te conformezi, asta e valabila la orice firma numai la Torello!!! Si apropos: ploiestenii si pitestenii din Torello= plangaciosii, papagalii, barfitorii si paraciosii firmei, a si un plus pt ploiesteni sunt cei care iau bani sa aduca amarati vezi cazul Claudiu si Savu!!!! Contrazi-ma daca poti, poate ne intalnim pe aci!!!
  4. colegilor eu sunt la ei de 3 ani si pot spune ca sunt multumit, singura chestie ar fi ca nu au curse de RO si alea pe care le au le prind aia cu "limba in ureche". Am vazut ca sunt multi care vb fara sa stie si din auzite (asa suntem noi soferii... barfitori, nu toti dar majoritatea). Sa va spun cum sta treaba: 60 E/zi pt cei noi si asa va ramane pt ca nu mai ridica salariile de ceva vreme, in echipaj 40+40 adica 80 cabina, dupa 3 luni poti merge acasa si stai cat vrei(ultimul meu concediu a fost de 2 luni jumate), in program se mai da dar amenzile le platesc ei (daca esti slab si cedezi dai si tu jumate, au fost cazuri), au masini bune, daca ai un prieten aici ai un avantaj daca nu cele mai bune perioade sa ajungi la ei sunt: pana in PASTE, CRACIUN si in vara(mai-august), Am vazut ca a zis cineva de Edy, da asta e un dobitoc dar tot cu cei slabi (si-o ia cat de curand). Nu aveti pe cineva aici sunati la Carlo Basile: 00393461100017, puneti pe cineva care vb italiana si e ok. Nu mai e obligatoriu sa vb tu italiana cum era inainte. Avantaje: banii in cont la timp si plata la zi nu la km, dezavantaje: rar acasa (minim 3 luni)si f. multi colegi bulangii si turnatori. Sfat feriti-va de cei care cer bani sa va aduca aici( sunt si din astia)!!!!!!!!!! Drumuri bune si DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!! Am sa va mai dau detalii pt interesati dar acum sunt in 45 si ma striga o blonda: BECK'S si nu pot sa nu o bag in seama, sa am pofta!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.