Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

George_Z

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Bucuresti

Contact Methods

  • Yahoo
    ge4u_90

George_Z's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am inteles ... Avand in vedere ca am colaborat cu politia si nu am facut nici o problema, iar cand m-a pus doctora sa merg pe o linie dreapta si sa duc mana la nas cu ochii inchisi m-am comportat perfect sper sa aiba influenta in ochii procurorului sau judecatorului ... Chiar si politistii vorbeau cu doctora si cand a intrebat doctora cat are ...0.97 au zis cu totii ca nu pare ... deci acu ramane doar sa astept rezultatele de la iml sa vad ce valori am avut in sange. Am inteles ca daca e in scadere adica prima recoltare mai mare ca a 2-a e mai bine, daca e invers este mai rau. Stiti cumva dupa cat timp vin rezultatele de la IML ... am inteles ca vin la politie si apoi ma cheama la ei. Mi-a spus cineva ca o sa trebuiasca sa mai dau o declaratie la Udriste cand o sa ma cheme sa recunosc fapta .. sau ceva de genu. Multumesc pentru raspunsuri!
  2. Stiu ca daca iau 1 an cu suspendare apare in cazier ... dar cu amenda penala cum ramane ? ... se vede si ea in cazier ? .. e mai bine cu amenda penala pentru ca nu primesc condamnare? Multumesc pentru raspunsuri!
  3. Multumesc mult ... Citisem tot inainte de a posta ...
  4. Duminica 30 septembrie 2012 ora 00:30. Ma aflam cazat in localitatea Simon(langa Bran) impreuna cu prietenii. Dupa ce am consumat considerabil am vrut sa merg pana in Bran la magazin (sub 1km). Si cum unde nu e cap vai de picioare ma urc la volan insotit de un prieten crezand ca pentru cateva sute de metri nu moare nimeni. Si totusi dupa ce am facut cumparaturi indreptanduma spre casa vad in spate o masina de politie ... Aprind girofarul eu opresc.. Observand ca sunt baut politistul ma invita sa suflu in etilotest... am suflat si rezultatul 0.97 mg/l in aerul respirat. Am fost dus apoi in Zarnesti pentru recoltare de probe biologice. Prima proba a fost facuta la 1:03 a doua la 2:03. Apoi am mers la sectie in Bran au mai completat ei formalitatile si ne-au dus acasa. Acasa am ajuns cu o dovada pe care scrisesera ce s-a intamplat si fara drept de circulatie. Mi-au mai spus ca probele de sange vor merge la iml... De aici in colo ceata totala. Sunt speriat si nu stiu ce ma asteapta. In cat timp vin rezultatele la sange? Nu trebuia sa primesc si eu o copie a Procesului Verbal? Stiu ca pentru fapta asta se face Dosar Penal.. a fost facut de ei sau urmeaza? Am citit umpic pe ici colo si se tot vehiculeaza de condamnare cu suspendare... ce sanse am? As dori daca stiti care sunt procedurile sau care ati mai trecut prin asa ceva sa imi impartasiti si mie experientele voastre si cum ati scapat, cat a durat ... Mentionez ca sunt din Bucuresti am 22 de ani permisu de 4 ani si ceva si este prima abatere ... fara accidente
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.