Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adriano92

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Adriano92

  • Dată Naștere 05/30/1992

Profile Information

  • Locatia:
    Petrosani

Contact Methods

  • Yahoo
    adr_ian92

Adriano92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Este bine sa ai anumite reguli pentru ca fara ele ar fi haos si ficare ar face ce vrea, dar sunt foarte multi care merg pe premiza "regulile sunt facute sa fie incalcate" si nu mai tin cont de culoarea de la semafor, semnul din intersectie etc. Nu am eu prea multa experienta (am doar de 2 ani permisul pentru categoria , dar stiu cazuri cand rutiera inchide ochii pentru ca esti ruda cu cineva sau fac ei pe dracu in patru sa te amendeze ca nu esti pe placul lor si fara sa jignesc pe cineva, dar cel putin la noi in Petrosani nu am vazut un polistist care sa zici ca isi face treaba si sa nu profite de uniforma.
  2. Adriano92

    Asa nu.

    Poi poate ca el a parcat fix unde-i era locul Mai am si eu specimene dinastea pe aici, avem o parcare mare dar vin 2-3 badari de fac parcarea neincapatoare.
  3. Dupa cum am spus si in alt subiect, acum doua zile am avut si eu sala pentru CPI si am vorbit cu instructorul si cel care a predat pentru atestat si am spus ca dupa ce iei examenul (sala + orasul) trebuie sa mergi sa depui cererea si sa platesti taxa pentru atestat + cartela si in aproximativ 3 saptamani iti vin, acum nici ei nu stiu exact daca 3 saptamani caledaristice sau dupa zilele lucratoare, depinde de la caz la caz.
  4. Si eu am avut acum doua zile sala si urmeaza ca in maxim o luna sa avem si orasul (nu se stie inca exct data) dar au fost foarte de treaba si destul de usor, mai ales ca am invatat foarte mult in ultima saptamana inainte de examen cand am fost si la predare si am retinut foarte multe de acolo si daca mai citesti putin si acasa, nu ai cum sa nu iei sala. Pot spune doar ca am avut foarte mari emotii si pana la urma s-a dovedit ca mai mult a fost frica de a pica examenul decat dificultatea lui. Multa bafta tuturor si sa nu va speriati de acest examen
  5. Adriano92

    FC Rapid Bucuresti

    Poi de ce sa gresesc? Nu e topic de sport aici, sa discutam despre echipe etc?
  6. Adriano92

    FC Rapid Bucuresti

    Cati suporteri RAPIDisti sunt pe aici? Ce parere aveti despre rezultatele din acest sezon?
  7. Eu sunt din Petrosani si eu dau pe data de 20 sala si luna viitoare urmeaza sa dau si orasul si de saptamana viitoare o sa ne cheme la sala sa facem teste pe calculatoare si sa ne predea cate ceva. Cat de cost, 450 de lei platesc sala + 150 lei orasul (ca ei nu au camioane, au colaborare cu o scoala de soferi din oras si banuiesc ca lor le revin acei 150 lei). Dar sincer sa fiu, am primit o carte si cateva foi cu intrebari pentru atestat dar nu prea stiu cum sa invat ca am totul cu raspunsuri si astept cu nerabdare sa merg la sala sa vad ce ne invata acolo
  8. Foarte tare. Cine nu ar vrea o astfel de jucarie? Doar ca noi nu ne permitem
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.