Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dorinjecu

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    norvegia

Contact Methods

  • Yahoo
    dorinjecu

dorinjecu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salutare la soferi.din cate ce am experimentat eu pe norvegia numai frana de serviciu,iar daca ai incarcatura o mai poti tine si din retarder cate putin daca e valea prea lunga si in linie dreapta.plus de astea la Scania in momentul in care aluneca motrica iti sare din retarder.am prins doua anotimpuri de iarna si nici macar odata nu a venit trailerul peste mine.depinde te tine ca sofer cat de mult simti masina si cand trebuie sa reduce viteza in curbe.multa bafta
  2. salutare! am si eu o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva,cam ce facilitati sunt la aceasta firma ''BLOMQUIST'' ?se pleaca la 6 saptamani acasa,unde au garajul,daca sunt anumite garaje prin Europa unde sa tragi,bilete de avion ceva platite?doresc cat mai multe informatii. o zi buna va doresc !!!
  3. Hmmm....,era vorba de Blomquist,imi cer scuze
  4. salutare! am si eu o intrebare dc.poate sa-mi raspunda cineva.cam ce facilitate sunt la aceasta firma?se pleaca la 6 saptamani akasa,unde au garajul,daca sunt anumite garaje prin Europa unde sa tragi,bilete de avion ceva platite.doresc cat mai multe informatii. o zi buna va doresc si bafta la GAGICI !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.