Jump to content

Razvan(GRSu)

Members
 • Posts

  698
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Razvan(GRSu)

 1. Pai au contract cu DAF-ul acum. ;)
 2. Din cate stiu eu Step One-ul este din Calarasi si au foarte multe camioane pe intern nu cum zicea un coleg mai sus. De curand au preluat remorcile si contractele lui Edy de la Coca Cola , ma refer la cisternele acealea albe.
 3. LA MULTI ANI , multa sanatate ,drumuri bune si tot ce iti doresti ! ;)
 4. http://www.soferii.ro/Forum/index.php?topic=2535.30 [img width=533 height=400]http://www5.picturepush.com/photo/a/8495093/640/forum-camioane.com/fdsfssf.jpg
 5. Multumesc pentru urari ! p.s.Truckerv nu peste mult timp , vor venii ceva schimbari cat de curand.
 6. Au aparut acum cateva zile poze cu modelul asta necamuflat(sper sa nu fiu in urma cu informatia). Dupa parerea mea e un esec din punct de vedere estetic.
 7. Faza cu salvarea neagra ,poate sunt eu nebun dar a fost adevarata , s-au gasit pe Teleajan doua trupuri de copii fara organe si pe ei era un bilet de genu : "Voi i-ati crescut noi va dam banii sa ii ingropati " Au fost date si la televizor ...dar cu televizorul s-a prostit poporul .....
 8. Frumoase filmuletele , dar melodiile nu prea se potrivesc ,parerea mea . Putem preciza ca pozele sunt facute de domnu Lucian , are si el cont aici .
 9. Urat ! Mie unu nu imi place ca design ,prefer MAN-ul si cred ca se "strecoara" destul de greu prin orase ,pe drumurile inguste ,ronduri ,porbabil de aceea nu a fost cumpara in Europa .
 10. Le-am pus acu ceva timp in urma ,acum au numere de RO .Surprinzator este ca au volanul pe stanga. [img width=797 height=600]http://www1.picturepush.com/photo/a/4640024/800/Galeria-lui-Razvan/RO-ERF-blue-NSW-00535.jpg
 11. Da ,dar cred ca platim de o suta de ori mai mult ca in India si mare diferenta nu e ! ;D
 12. La multi ani !!! Sa ne traiasca "seful de sindicat" ! ;D
 13. Urmatorul care mai face offtopic va primi avertizare. Reveniti la subiect ! "Cel mai folosit program de navigatie"
 14. La multi ani !!! Multa sanatate ,fericire si km multi fara incicdente . Si multe poze frumoase ca cele de pana acum.
 15. Acum chiar ti le-ai pus in cap ! Asteptam replica din partea doamnelor.
 16. LA MULTI ANI !!! Sa ai parte numai de bucurii ,sanatate ,fete una si una si poate in cateva luni te vedem pe camion ,eventual un TGX. Sa nu uiti de lada aia de bere promisa !
 17. Daca le afisam numele soferilor ce au furat pe forumuri ,site-uri sau mai stiu ce alte locuri ,credeti ca se rezolva ceva ? Gata nu o sa se mai fure ? O sa angajeze soferi romani peste noapte ? Chiar si daca ar avea salariu de 2500 eur sunt fel si fel de specimene care tot ar fura ,ca asa e rasa asta nu se multumeste cu un deget vrea toata mana. Daca au ajuns sa se fure intre ei ca si "colegi " ,la motorina sau mai stiu eu ce chestii ,nu inteleg de ce va mira ca fura in cantitati mari si dau tepe patronilor.
 18. Nu se poate stii ,eu unu cred ca exista o urma de adevar. Poate este vreun membru ,desi nu cred ,care a prins perioada '70 '80 sa ne povesteasca si noua din intamplarile lui. Am vazut de curand cateva poze cu Romanuri de la ITIA ,RO-TIR si ce firme mai erau pe vremea aceea prin diferite colturi ale lumii.
 19. Va dati seama ca cei ce au gasit-o nu au reprodus-o si cu greseli si alte amanunte . Oricum foarte trist.
 20. LA MULTI ANI !!! Sa ai parte numai de fericire ,multa sanatate si tot ce iti doresti .
 21. Eu unu am votat Europa ,nu sunt fan al camioanelor americane. La spatiu si confort cred ca cele americane ne dau rusinica.
 22. Ce fel de ajutor vrei ? Vrei sa cumperi o Scania sau ai probleme cu una ? Mai multe detalii !
 23. La multi ani Coman ,multa sanatate sa poti sa faci tot ce iti doresti ! Si sa ai grija de Savica !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.