Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vasile71

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasile71

  • Dată Naștere 07/26/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://soferii.ro

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    orastie

vasile71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. pt.dudut77. Este un adevarat roman,caci romanul nu mai este ce afost o data.daca as fi in locul tau as proceda la fel.Sa-ti dea dumnezeul sanatate si numai drumuri bune sa ai!
  2. Salutare domilor colegi! Parerile sunt impartite , fiecare insa trebuie sa aibe o sansa sa poata profesa si chiar daca este la inceput de drum in ale sofatului. Faceti fiecare dintre d-voastra un exercitiu de imagine,peste ani copii nostri poate vor sa urmeze aceasasta profesie de soferi si sa constati ca nimeni nu vrea sa ii angajeze sau nu vrea nimeni s-ai accepte ca ajutor de sofer ca sunt incepatori si ........, cum veti reactiona,simti, ca parinte..........Totul se invata din mers daca persoana doreste si ii place ceea ce face.Daca vom privi lucrurile nu-mai dintr-un anumit punct de vedere cu siguranta ne putem apuca sa facem transport maritim pe viitor si nu rutier.Exemplele in jurul nostru sunt cu carul, numai trebuie sa deschidem ochi,altfel exista cu siguranta riscul sa ne ducem pe apa sambatei. Experienta ne invata ca oamenii nu invata nimic din experienta. - Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. - Experienta se capata prin straduinta si osteneala. - Experienta tine de o scoala unde lectiile costa scump. -Tinerii sa fie încredintati ca experienta te învata multe, mai ales pe cei mai dotati cu pricepere decât pe cei slabi; iar cine ia aminte la acest lucru, îi afla cu usurinta ratiunea.- Referitor la acest cuvint cheie "EXPERIENTA" sansa trebuie acordata fiecaruia dintre noi si daca este la inceput de drum atfel totul se va stinge in timp
  3. va salut colegi! da aveti fiecare dreptate din toate puctele de vedere ,insa care sunt acele firme tari in Romania care sa accepte pe cei fara asa zisa ''experienta'' ,eu unul cred ca fiecare posesor de cat.b,c,e, are experienta sa conduca capul tractor+ remorca(sa efectueze manevre inainte ,inapoi si altele.Sigur este greu ,dar nu uitati ce greu a fost cind ati luat fiecare dintre voi respectivele categorii de conducere. Cel putin pe mine militeanul m-a frecat de mi-a sarit capacele si la cat.c+e si unde, pe DN7 deva cel mai aglomerat tronson din tara. Imi aduc aminte ca la examen am fost multi cam 36 de conducatori in acea zi si doar 7 am luat examenul.Cred ca patronii nu sunt la curent cu ce se mai intimpa la scolile de soferi.Militeanul care examineaza elevul te simte daca ai capacitate,abilitati morale, pshihice ,cunostinte de teorie si binenteles conducere , foarte bine au flerul foarte bine dezvoltat si de acea sunt multi chemati putin alesi.fruntea sus si incercam in continuare sa cautam ca nici unul dintre noi nu s-a nascut cu volanul intr picioare. mult succes!
  4. va salut cu respect! Cind citesc fraza angajez "soferi cu experienta minim 6,12,24,36 luni........etc,cred ca cei care solicita o asfel de ipocrizie sunt de-a binelea cu picioarele in aer si cu capul in nori ,findca nimeni dintre toti conducatori auto nu s-au nascut cu volanul intre picioare,si sunt mari experti in ale transportului la modul general. Sansa trebuie acordata fiecaruia dintre cei "noi in ale condusului.........., "binenteles in echipaj de 2 conducatori auto pt.o adaptare din mers.Cred ca toti cei care au luat pemisul cat.c+e nu lau luat pe pupe findca nul ti-l da nimeni din politisti daca nu treci examenul condus cu punctajul corespunzator. Poate stiti sau nu stiti ca in comunitate nu exista probe,experienta la angajare,documentul oficial este permisul si cat.dobindite, pe care tii le cere conform legilor in vigoare.Indiferent de experienta in comunitate la angajare esti ajutor sofer 1-3 luni.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.