Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

rekinu21

Members
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rekinu21

  • Dată Naștere 01/12/1985

Profile Information

  • Locatia:
    pitesti

Contact Methods

  • Yahoo
    rekinu_007

rekinu21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Eu nu inteleg ceva.am trimis mail,asa cum spune dl Florin August,am primit un raspuns in care mi se cere nr de tel,trimit si numar de telefon,iar acum liniste.nici un semn.A primit cineva o cursa de la acest domn Florin?Chiar sunt curios,poate sunt eu mai ghinionist.Multumesc
  2. Inca valabil. Nu da nimeni o oferta? Hai sa va ajut eu: ofer 900 euro cash la destinatie inactiv,inchis
  3. Inca valabil!! Astept oferte de pret la adresa de mail alexandru.baagescu@yahoo.com.
  4. Distanta de 1400 km. Cursa va fi facuta pe 26 august,cu descarcare pe 29 august. Astept oferte serioase de pret.
  5. Salutare colegu, Romexped da de munca la dube? Sau numai la camioane? Am un sprinter si ma interesa daca ii pot suna pt o eventuala colaborare.Mersi!
  6. Salut! Este valabil si pt Sprintere de 3,5t sau doar pt camioane? Tin sa mentionez ca sprinter-ul este duba de 5 euro paleti nu prelata de 8 paleti.Multumesc.
  7. In data de 26august 2013,am nevoie de o septica sa-mi aduca din Bari Italia pana la Straubing Germania niste mobila. Distanta este de maxim 1400 km.plata se face cash la destinatie. Daca vreun coleg stie o firma sau poate are o septica si ma poate ajuta,astept un raspuns eventual si cu un pret informativ. Nr meu de tel este 0753701544. Mai multe detalii le stabilim la telefon Multumesc!
  8. Colegule daca ai nevoie de un sofer capabil pt una din masini,te rog contacteaza-ma.Si in ceea ce priveste un contrac,incearca la BORAD&STAL. am auzit de ei din intamplare.cica sunt oameni de cuvant,plata ar fi la 45 de zile, daca faci 12000 de km.ma rog nu stiu sa-ti dau mai multe detalii. persoana de contact ANDREI telefon 0771657567. AAA era sa uit, nu primesc decat prelate de 8 paleti, cu inaltime de minim 2,20m. Sper sa-ti fie de folos. Sa auzim de bine.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.