Jump to content

steffy22

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About steffy22

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 07/28/1986

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  ploiesti

Contact Methods

 • Yahoo
  stefancelmarin@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. http://silenceline.eu/despre/ ..
 2. http://afaceri-la-cheie.ro/ads/vand-fir ... uto-bacau/ un anunt cu spy trans la vanzare , ...
 3. aveti idee ce s-a intamplat , vad ca scrie sertrans , poza cica e facuta in zona gergovie , franta.. decembrie 26 2013 .
 4. ai dreptate mxa , si decat cel din stg se misca (camionu ) , se oberva dupa liniile trasate . si da cico , cinste soferilor .
 5. trimite cat mai repede actele persoanei care a condus autovehiculul , deoarece cu cat intarzii ti se mareste amenda , ti=o spun din proprie experienta. am confirmat la aproximativ o luna jumatate de la desavarsirea faptei , fiind plecat pe comunitate si amenda a venit acasa in tara ( camionu avea numere de germania ) , la o amenda de 200 de euro mi s-au mai adaugat 20 de euro. si la cateva luni bune , vreo 6 , am primit si raspunsul definitiv in cazul amenzii , o luna interdictie de condus pe teritoriul germania .
 6. am scos in evidenta decat faptul ca ai gresit , sti legea sa iti socotesti sg . si in legatura cu de cand se considera de cand incepi programu sau nu , hai sa iti dau cateva exemple : a. dai inceput de program la 5.00 , si misti roata la 05.30 se considera de cand dai inceput de program (05.00) in timpul ala faci ce trebuie sa faca un sofer profesionist ( ceea ce tu nu ai facut ) b. pleci la 05.00 si nu dai inceput de program , si iti aduci aminte peste 5 - 10 minte opresti si dai inceput de program la 05.10 , se considera inceputul de program de cand ai miscat roata adica 05.00, lucru gresit ceea ce e si cazul bonului tau . c. pleci si nu dai inceput de program , programul incepe de cand misti roata si e gresit .
 7. inceput de program se da inainte de a pune roata in miscare , daca ti cont de cand ai miscat roata 05.12 ( si nu 05.18 cand ti-ai adus aminte ca ai plecat in cursa fara inceput de program si fara sa faci o verificare a camionului ) pana la ora 18.12 , este un program fix de 13 ore .
 8. colegii nimic nou ?? nimeni nu stie nimic despre tur retur poate ajungem si noi sa renuntam la comunitatea asta grea. o zi placuta
 9. chiar nu mai stie nimeni firme ce fac tur retur ?
 10. colegii pe acest link sunt cateva firme de transport http://www.infocompanies.com/firme/comp ... .b.19.html , poate aveti idee de cele ce fac tur retur , in special , in zona prahova , bucuresti , spuneti aici ... si fara sa se abata de la subiect
 11. salut , cat ai dat pe chitul pt pompa de ad blue si din ce este compus ??
 12. steffy22

  Noutati ???

  tot magnum zic si eu ca este , il vad zilnic in port arhus .. e destul de urat momentan dar sigur va fi mai imbunatatit si emblema schimba mult fata..
 13. sunt perfecte actele romanesti in italia , permis roman , atestat cpi/cpc , atestat adr , contract italian , e perfect totu .... oriunde in europa sunt valabile ... mai putin in dk atestatu de agabaritic.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.