Jump to content

steffy22

Members
 • Posts

  152
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by steffy22

 1. http://afaceri-la-cheie.ro/ads/vand-fir ... uto-bacau/ un anunt cu spy trans la vanzare , ...
 2. aveti idee ce s-a intamplat , vad ca scrie sertrans , poza cica e facuta in zona gergovie , franta.. decembrie 26 2013 .
 3. ai dreptate mxa , si decat cel din stg se misca (camionu ) , se oberva dupa liniile trasate . si da cico , cinste soferilor .
 4. trimite cat mai repede actele persoanei care a condus autovehiculul , deoarece cu cat intarzii ti se mareste amenda , ti=o spun din proprie experienta. am confirmat la aproximativ o luna jumatate de la desavarsirea faptei , fiind plecat pe comunitate si amenda a venit acasa in tara ( camionu avea numere de germania ) , la o amenda de 200 de euro mi s-au mai adaugat 20 de euro. si la cateva luni bune , vreo 6 , am primit si raspunsul definitiv in cazul amenzii , o luna interdictie de condus pe teritoriul germania .
 5. am scos in evidenta decat faptul ca ai gresit , sti legea sa iti socotesti sg . si in legatura cu de cand se considera de cand incepi programu sau nu , hai sa iti dau cateva exemple : a. dai inceput de program la 5.00 , si misti roata la 05.30 se considera de cand dai inceput de program (05.00) in timpul ala faci ce trebuie sa faca un sofer profesionist ( ceea ce tu nu ai facut ) b. pleci la 05.00 si nu dai inceput de program , si iti aduci aminte peste 5 - 10 minte opresti si dai inceput de program la 05.10 , se considera inceputul de program de cand ai miscat roata adica 05.00, lucru gresit ceea ce e si cazul bonului tau . c. pleci si nu dai inceput de program , programul incepe de cand misti roata si e gresit .
 6. inceput de program se da inainte de a pune roata in miscare , daca ti cont de cand ai miscat roata 05.12 ( si nu 05.18 cand ti-ai adus aminte ca ai plecat in cursa fara inceput de program si fara sa faci o verificare a camionului ) pana la ora 18.12 , este un program fix de 13 ore .
 7. colegii nimic nou ?? nimeni nu stie nimic despre tur retur poate ajungem si noi sa renuntam la comunitatea asta grea. o zi placuta
 8. chiar nu mai stie nimeni firme ce fac tur retur ?
 9. colegii pe acest link sunt cateva firme de transport http://www.infocompanies.com/firme/comp ... .b.19.html , poate aveti idee de cele ce fac tur retur , in special , in zona prahova , bucuresti , spuneti aici ... si fara sa se abata de la subiect
 10. salut , cat ai dat pe chitul pt pompa de ad blue si din ce este compus ??
 11. tot magnum zic si eu ca este , il vad zilnic in port arhus .. e destul de urat momentan dar sigur va fi mai imbunatatit si emblema schimba mult fata..
 12. sunt perfecte actele romanesti in italia , permis roman , atestat cpi/cpc , atestat adr , contract italian , e perfect totu .... oriunde in europa sunt valabile ... mai putin in dk atestatu de agabaritic.
 13. chiar am dat si eu , cauta si nu apare nimic nici de eliton trans pitesti ceea ce cauta colegu si nici de eliton trans ploiesti ceea ce ai zis tu maramu.... daca apare asa cum zici tu pune linkul cu rezultatul cautarii .decat n posturi cu "sfaturi " mai util era linkul cu raspunsul cautarii
 14. numai el poate sti intradevar ce s-a intamplat , dar containeru cisterna daca intra in balans greu il stapanesti ... se comporta ff urat pe trailer.
 15. pe zi , cred ca cuplez si decuplez semiremorci de 5-6 ori ... nu pun niciodata intro ordine cablurile , si nici frana semiremorcii nu este trasa ... poate cateodata sunt nevoit din cauza abs=ului sa cuplez ultima oara furtunu rosu... dar din reflex incep cu el si termin cu cablul galben pt a ma da din nou jos pe scara , sa ma duc sa ridic picioarele.... nu am vazut trailerul sa vina spre cabina... cum sa vina spre cabina cand el este proptit in cui ? (in momentul in care cuplezi cablurile se presupune ca esti deja agatat si ai facut si verificare de rigoare cu pernele ridicate la maxim in fata si in spate putin sa vezi daca e ok)
 16. votat . hai colegii la cat mai multe voturi
 17. http://www.viotransgrup.ro/ro/contact.php , date de contact pt vio trans din tgv .... din ploiesti cine stie firme care fac tur retur
 18. la multi ani ... sanatate si drumuri bune
 19. steffy22

  Petitie

  si de la mine o semnatura fara probleme
 20. italia , sunt telepasuri , se ia bilet la intrare si se plateste la iesire , cu cardu sau cash ( are slot special de intrat cu camionu ,arata semnu sus , card , sau cash ) , sau varianta cea mai buna , daca o tranziteaza des , telepasu ... un aparat mic ce se pune in geam , la fel si franta .... germania maut .. il cumpara la intrare , isi face ruta si plateste exact cat merge pe autostrada . sau toll colect ( la fel ca telepasu, un aparat ) austria gobox ... se cumpara la intrare in austria si se incarca cu bani sau pote cere sa il faca automat , sa ia bani direct din cont .. costa in jur de 60 de euro trebuie sa aiba grija de el sa nu il piarda ,, ca e urma plateste mai mult . danemarca, belgia , olanda luxemburg vigneta ( e acceasi pt aceste tari , daca a luat pt una e valabila in toate )
 21. omule tu vrei sa conduci 12 ore pe zi in 12 ore lucratoare?? vezi ca ore lucratoare ai pe zi 13 sau 15 ore , nu cum propui tu 12 ore lucratoare cu 12 pauza ..... ce program sti tu nu iti ajung 9/10 ore de condus intrun program de 13/15 ore lucratoare? nu ti se pare ca 13 ore sunt multe ore sa le lucrezi ?? daca tu vrei sa muncesti si sa conduci atata e treaba ta , dar vezi ca poti conduce mai mult de 12 ore in 24 de ore.... asa ca fa programu ala cum trebuie si mai face sondaje aiurea .... daca esti platit la km si nu sti cum sa faci mai multi km , nu mai accepta sa lucrezi la km ca si asa e ilegal
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.