Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vmerdan

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vmerdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Din ce am reusit sa aflu si sa sa inteleg din germana, un astfel de aparat nu se poate instala ca si un casetofon trebuie sa mai ai si antena gps si inca ceva senzori si de activat nu il poti activa numai la ei (reprezentanta sau cum s-or numi) + ca trebuie sa fi cu firma in baza lor de date iar la sfarsit de luna iti trimit factura aferenta folosirii autostrazii.Asa ca mai mult pentru piese, cine stie ce componente precise si rare are inauntru care pot fi utilizare in alte domenii.Sa auzim de bine
  2. Mai baieti, ce va aprindeti asa !?, stati sa va zi istoria aparatelor, sunt un impatimit la electronicelor iar intr-o duminica printre vechituri am vazut aceste aparata si le-am cumparat( cand le-ma cumparat am crezut ca sunt radiouri sau statii emisie receptie) apoi dupa documentari am vazut ca sunt pentru taxare autostrazi si am zis ca poate are cineva nevoie de asa ceva si le-am pus pe forum. Daca credeti ca ca deranjeaza prea tare puteti sa stergeti anunutul ca oricum nu pierd nimica.O seara placuta si durmuri bune tuturor.
  3. Ok, dac zice-ti ca nu pot fi folosite sau montate le vand la pret de piese poate cineva are nevoie de anumite subansamble. 2 x Toll Collect = 100 lei Iti doresc succes la vinzare,cu toate ca ma indoiesc ca vei reusi sa le vinzi.Totodata te rog sa intri in legalitate si sa iti completezi corect si complet datele de profil pe forum.Asa prevede regulamentul!
  4. Din cate stiu eu se foloseste pentru taxare automata a autostrazii in Germania sau Europa, mai multe detalii nu stiu.
  5. Inca un tahograf Siemens 1381 de vanzare , tesiune de alimentare 24V, complet functional, livrare si in tara. Pret 250 Euro
  6. Tahograful nu mai este valabil 2 x Toll Collect = 500 lei
  7. Vand tahograf digital Siemens cu 2 locasuri pentru cartela si 2 aparate OBU grundig-toll collect. Pret: Tahograf Siemens 1381 : 320 euro Negociabil OBU Toll Colect - astept oferte.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.