Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

foozy

Members
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de foozy

  1. curios dar in 8 luni de munca la A G Transporten nu am cunoscut nici un coleg pe nume Alex din Iasi , iar dupa ultima mea postare despre AG am fost sunat de Elena care era deranjata ca am vorbit de adevaratele conditii de munca si de faptul ca esti mintit atat de olandezii cat si de romanii ,totul doar pentru a te mai tine la munca pana la finalul sejurului .
  2. Buna ziua. Dupa 5 luni de cand colaborez cu aceasta agentie am ajuns la o parere personala, despre ce iti spune ca iti ofera si care e realitatea . Despre contractul de munca acesta va fi pe perioada determinata (nu iti va plati concediul ,se poate dispersa de tine la cel mai mic incovenient sau greseala . Despre plata la interviu iti va spune ca pe 15 ale luni vei avea bani in cont ,cand vei semna contractul vei vedea ca plata se face pe 25 ale luni ,realitatea e ca in primele luni vei primi bani intre 15 si 25 dupa care vor incepe sa intarzie .Transportul il vei plati singur , parcul auto destul de vechii (unde lucrezi camioanele euro 4 sunt cele mai noi din parc) si despre programul de condus por sa zic ca a fost respectat. Toate cele bune
  3. Faci cum vrei, pana la urma au bagat bani cu intarziere .
  4. se pare ca minunea de a primi bani la timp a tinut doar 2 luni, nici macar nu au asteptat sa semnezi al doilea contract .
  5. Este problema ta daca sa mergi sau nu, nu pot sa iti dau asemenea sfat,tu stii de ce esti capabil si cum stii sa te impui. Nu va asteapta nimeni aici sa tina in puf, vei munci la program si vei trai pe bani tai pana la primul salar, asa ca luati-va bani dman drum de mancare ca daca nu faceti foamea. Decizia va apartine
  6. Scuze petru intarziere Bani ai intrat partia adica doar diurna in euro, leii vor fi in cont pana pe 25 ale luni asa cum scrie in contract si nu pe 15 cum au spus.
  7. Din pacate o alta firma de recrutari unde sa promis multe dar bantuie nesiguranta de ati primi bani sau de a lucra in stil italian cu bani la 2-3luni diferenta . Sunt rezervat in a spune multe din cele auzite, dar toate acestea le voi afla pe date de 15 octombrie cand ar trebui sa imi primesc bani sau de a fi amanat pe luna viitoare . Acesta firma am vazut ca au anunt pentru interviu pe data de 18 19 la Brasov pana atunci va salut si revin cu un mesaj pe data de 16 octombrie daca mi-am primit bani sau voi fi in drum spre casa cu speranta ca voi putea fi prezent si eu la Brasov pentru am spune parere in fata celor care vor fi prezenti despre marile promisiuni care nu sau concretizat. Drumuri bune si sa ne ferim de tepe
  8. ce se mai stie de Tomasi ? noutati cea ce se zice nu e de bine
  9. functia se foloseste in zonele in care acordurile aetr su sunt valabile (curti private ,tari care nu au aderat la acest acord ,din cate mi-au spus Rusia )se scoate cardul in acea curte exemplu in garaj si pleci acasa dupa care mecanicul iti ia camionul si iti face revizile dupa care cand vii tu luni sa pleci la munca esti din tahograf de pe functia out si pleci la munca. au luat amenzi pentru faptul ca se facea acest lucru la descarcari prin Franta iar masinile sunt imatriculate in Romania.Asa au explicat ei aceasta functie, cat am muncit la ei nu am avut ocazia sa o folosesc .Bafta si drumuri bune.
  10. te pune sa completezi un cmr ,care sunt timpi de condus si cum se face un program ,despre functia out unde si cum se foloseste, ti se spune ce iti ofera ,si ce trebuie sa accepti chiar daca este ilegal .bafta si drumuri bune .
  11. am muncit pentu ei ,sunt seriosi cu bani dar sunt putini 40 e pe zi si minim pe ecomonie ,dar de muncit e sclavie ei iti fac programul ,iti mai cere sa dai in program ,curse scurte si amplitudine daca se poate 15 ore in fiecare zi.bafta si drumuri bune
  12. mestergica daca tu crezi ca pe asta il intereseaza de plangerile tale te inseli ,fa plinul la masina vinde ce poti si dute acasa .E mafiot mare( http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?edi ... icol=22654) nu se deranjeaza pentru bani ce are sa tii dea .Treci la fapte altfel o sa iei teapa.bafta si drumuri bune si multumesc ca nu am ramas la aceasta firma .
  13. Ce vreau sa va avertizez despre aceasta firma au ramas in urma cu bani ,inca nu sa primit salarul si diurna pe luna decembrie 2012 si situatia e din ce in ce mai rea .Bafta si drumuri bune
  14. la tel mia zis ceva de 27 camione ,dar cand am intrebat de soferul care ma dus la Salzburg undeva la 12 camioane, din care unul la reprezentanta Mercedes la Salzburg la reparat ,un Man lasat printro parcare de langa Salzburg cu ambreajul defect ,un Iveco ce trebuia dus la reprezentanta Iveco pe langa Viena si alte 3 manuri ce erau in garaj la Grehaus .De cati soferi mai are nu stiu ,dar din cate mia zis mecanicul de la parcare are o luna jumate si nu isi primise salarul ,mai este un sofer care are mercedesul inmatriculat in spania si cu care se plimba paul (sefu).si mai este Loti cel mai vechi sofer al lui ca cad nu ii da bani ii blocheaza marfa si nu pleaca in cursa pana nu isi vede bani . din cate vezi o adevarata tiganie .
  15. Daca te-ai incurcat cu el si te apuci de treaba nu ii predai cmrurile pana nu iti vezi bani ,asfel ai sanse mici si nu pune botul la ce spune el ,ai sa vezi ca nu ai baza in ce spune el . Faza ca soferii nu sunt seriosi si ca ala a facut nu stiu ce sunt doar aberatiile lui . Bafta si spor la treaba
  16. Nu am ramas sa muncesc la el cand am vazut ce debandada este ,dar daca tu cunosteai desprea aceasta asa zisa firma de ce nu ai postat cea ce este acolo, asa mai scuteai si tu uni colegi de anumite costuri .Eu nu am ramas in pierdere, dar poate uni se duc cu bani imprumutati ca au pus botul la ce zice un mincinos.
  17. Astazi am revenit acasa de la Viena si vreau sa va avertizez pe cei care au intentie de a se duce in Austria ca e o piedere de timp si bani .Ce veti gasi acolo este un roman care minte 95%din ce spune,un salar de 45 euro la zi pe care ti-l da doar daca nu ii dai cmr si il presezi ,un contract de munca facut pe firma Fuel logistic suceava care nu va fi niciodata inregistrat ,dar el iti promite de acasa contract pe Immoslov Slovacia,niste camioane intro stare deplorabila jegoase fara frigider cu cabina mica (man tga fara cusete unde sa iti pui hainele ,varianta cea mai scurta de cabina cu un sigur pat)tehnic lasa de dorit,nu are nici un contract sigur cu o casa de expeditie ,astepti prin parcari sa iti bage bani pe card sa platesti autostrada pe Italia.O sa va zica ca nu a gasit soferi seriosi si tot felul de minciuni , la inceput e credibil pana ajunci si vorbesti cu el.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.