Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

katavl

Members
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Rm Valcea

katavl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Urat...se pare ca si ComDiversul s-a dat dupa Lazar......sunt frati nu? Mersi ca mi-ai spus ca su eu sunt in cutare de angajare pe tir...de preferat echipaj dar sa vad ce gasesc !
  2. offtopic,reciteste primul comentariu,este vorba despre altceva
  3. Sunt si eu interesat de aceasta firma...am fost sunat de la Bv. sa ma prezint la un interviu..am 4 luni experienta pe comunitate...trebe ADR la ei neaparat...DAR...vazand aceste poze ma cam gandesc sa nu ma duc...acum cineva care lucreaza la firma poate sa ma lamureasca si pe mine ce conditii de munca au...masinile vad ca cam lasa de dorit...eu am mers pe hidramate
  4. Daca platea la zi...nici eu nu-mi dadeam demisia...sa stai 2 zile sa descarci si alte 2 sa incarci...nu stiu ce mai e de zis...si asta nu din vina ta ca nu ai ajuns la timp...La bani sunt corecti,nimic de zis...unii colegi din resita ,acum fara sa jignesc sunt multumiti ca fac 1 000 euro pe comunitate...nu sunt bani in comparatie cu munca prestata,stres si in echipaj...! De inceput e foarte buna firma...dar sa stai cat sa-ti faci experienta si apoi pleci unde esti mai bine platit...cel mai bine e la zi,parerea mea !
  5. Da colegu la Moara cu noroc..dupa cimitirul evreiesc pe partea dreapta este...destul de ok...cazare cam 30 ron de persoana...camera de 3 cu baie,frigider,televizor...!
  6. Am fost eu la Hartl....am stat 4 luni ca ajutor si mi-am dat demisia...600 euro pe luna ii iei daca ai luna completa....vine 150 euro pe saptamana ...din cei 600 euro ti se trage salariu pe tara cca 670 ron...efectiv tu iei 450 euro + salariu pe tara...asta daca ai luna intreaga...nu prea ramai cu mare lucru...doar cu experienta si tarile vizitate...in rest de inceput firma e ok...iti faci exerienta si pleci la altii ca nu-i de stat aici... !
  7. Tocmai ce am ajuns ieri acasa dupa o luna de munca la Hartlatrans..e frumos ca vezi Europa...la bani nu e bine...insa pentru experienta asta e...iti da avans in timisoara 150 euro si apoi restul pe data de 10...daca pe luna trecuta ai prins 2 saptamani cum e cazul meu...pe data de 10 iti mai da doar 150 euro....restul luna viitoare....multi renunta ca deh...e de munca si bani putini...oboseala ...conduci 21 ore cat are program camionul...daca te intelegi cu titularul e mai usor...daca nu..atunci nu-i de bine...Va doresc succes celor acre sunt xchemati la lucru...!
  8. La mine a durat 3 saptamani pana sa ma sune..pune-l prin posta da da-l recomandat cu confirmare de primire..e vreo 10 ron...sa ai succes !
  9. Astazi am fost sunat si eu sa ma prezint joi la Timisoara pentru plecare vineri...mult succes va doresc !!!
  10. Sal ..am facut eu dosarul si l-am trimis..pe 17 a ajuns...am sunat miercuri pentru confirmarea dosarului si mi s-a spus sa astept ... cand au nevoie de soferi o sa ma sune..acum nu stiu cat astept..ce stiu ca pana in mai mai stau...daca nu ma suna...voi vedea ce o sa fac..acum depinde si de tine ce vrei sa faci pana la urma !
  11. Salutare..miercuri am trimis dosarul la Hartltrans prin posta romana..acum astept sa vad cand or sa sune....o zi placuta sa aveti !
  12. am sa tin cont de recomandarile tale pe viitor...multumesc ca m-ai anuntat !
  13. m-am hotarat sa-mi fac si eu dosarul ptr hartltrans..mai am doar fisa medicala...am sunat la ei azi si au zis ca 2-3 sapt nu mai angajeaza...sa mai revin cu un tel..acum ramane de vazut !!! cred ca daca doresti sa continui fara a avea probleme pe acest forum este bine sa citesti si regulamentul inainte de a face vreun comentariu,vei observa ca printre altele nu se accepta scrierea cu litere gen chat[k,sh,etc]
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.